Allmänt

Äntligen ett par timmars sömn!

lillemanmorgon11

 

God morgon på er alla!

 

Hoppas ni har fått sova gott. Själv fick jag, efter en lång irriterande vaken natt, äntligen somna på morgonen så jag har sovit ett par timmar nu efter fem-sex nångång. Det gjorde en hel del ska jag säga. Jag blev överlycklig när jag vaknade och såg att det hade ljusnat ute. Hehe!

 

Idag kommer mitt hjärta hem igen och nu dröjer det några dagar innan han ska iväg igen. Det här är man ju van vid och det är verkligen inte arbetstider att klaga på, dom är superbra! Men det är ju så ovant att han är iväg, när han var varit hemma så länge. 🙂

 

Idag står jag i allafall i valet och kvalet – ska jag baka eller inte. Snacka om I-landsproblem. *s* Det är tufft när man har så mycket man vill göra att man inte kan välja. 😉 Saken är den att jag egentligen vill jobba lite mer med naglarna, men dom springer ju inte iväg liksom, och jag kan behöva göra något annat i mellan också. Så det lutar åt bakning idag och test av lite nya recept. 😀

 

Men nu ska jag dricka mitt kaffe, inte ta min morgoncigarett 😉 , och sen ska jag sätta igång här hemma.

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...