varmchoklad1

 

Att krypa upp i soffan under en mysig filt med en kopp varm choklad en sån här kall och snöig dag måste väl ändå räknas som livskvalitet. 😀

Det är ju så himla enkelt att bara sno ihop lite varm kakao eller kanske varm O´boy om man nu tycker mer om det. Den här koppen har jag dock lagt lite mer energi på, för jag har gjort den på smält choklad blandad med mjölk, en liten skvätt grädde och candiesocker. Det enda jag saknade nu var minimarschmallows, men dom var tyvärr slut. Den var dock absolut himmelsk ändå, så nu ska jag avnjuta den här chokladkoppen och sen ska jag vila en liten stund. Jag har fått en hel del gjort i manikyrhörnan idag och känner mig riktigt produktiv. 😛

 

Lilleman verkar må lite bättre nu, och magen har stabiliserats något. Men jag upptäckte tidigare att hans ena öra var riktigt smutsigt och han kliade sig mer än vanligt. Vi har ju kollat upp det där hos vetten under sövning så dom skulle kunna gå igenom öronen ordentlig, men då hittade dom absolut ingenting. Nu såg jag dock själv att det inte var rent så jag har spolat rent örat med öronrens och det verkar faktiskt redan klia lite mindre. Men nu har det varit så mycket med honom den sista tiden, småsaker kanske men ändå, så nu ska jag beställa en tid hos vetten för en riktig hälsogenomgång. Det känns lugnast så.

 

Men nu sover han i allafall lugnt här bredvid mig i soffan och jag ska göra honom sällskap en timme eller två. 🙂

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to “En kopp varm choklad denna kalla dag…”

 1. Sara Says:

  Vad gott det lät med varm choklad nu i snöstormen!

 2. cecilia (med Saga & Betty) Says:

  gott med choklad. men vi väljer nog te (min sambo dricker kaffe) och en bit kladdkaka till kvällen… vi har ett riktigt busväder här. Hoppas ni har de bra där nere och att ni inte snöat bort?! kram

 3. Sara Says:

  Hehe ja visst, riktiga slappisar de där, de är härliga 🙂

  Här har det blivit massa te men en kopp choklad är ju så mycket godare såhär års. Ska unna mig en eller två i helgen tänkte jag 🙂

 4. Birgitta Says:

  Visst är det gott med en kopp varm choklad!!!! Det övervinner allt nu när det är så kallt ute. Vilken enormt söt vovve du har!!!
  Kram

Posted by Cherlindrea
Dated: 27th januari 2010
Filled Under: Allmänt, Mat & Bak, Smoothies & drycker