Allmänt

Lite eftermiddagsvila inför maten…

lillis2

 

God eftermiddag på er alla!

 

Då börjar den här dagen gå mot sitt slut. Jag har fått en hel del gjort i nagelhörnan idag, samtidigt som jag har pratat i telefon..hehe! Jag måste helt enkelt köpa mig ett headset till hemtelefonen! Jag kommer att få nackspärr om jag ska fortsätta sitta med luren fastklämd mot axeln och pyssla med naglarna samtidigt som jag pratar. *s*

 

Men nu har jag lämnat nagelhörnan för en stund, till förmån för köket. 😛 Det är dags att laga middag och idag tänkte jag laga stekt hälleflundra med hummersås. Hoppas det blir gott, jag har aldrig tillagat hälleflundra förr, men det borde väl inte vara så mycket krångligare än annan fisk. Hoppas jag…. *s*

 

Lilleman är i allafall mycket bättre idag, tack och lov, både magen och det andra – vad det nu var. Han har även haft lite problem med sitt ena öra, men efter att jag rensade och spolade ur det i går så har även det blivit mycket bättre. Men jag gillar inte att han utsätts för all blåst i öronen nu. Det kan ju knappast göra saken bättre precis. Det har varit lite väl mycket med Loxy den sista tiden tycker jag. Småsaker som kanske inte är så allvarliga var och en för sig, men tillsammans blir det väl jobbigt. Men nu är det snart dags för den årliga kontrollen med vaccination, och då ska dom få göra en riktig genomgång på honom och kolla upp allt lite extra.

 

Men nu måste jag sätta igång här om jag ska få fisk och potatis färdig samtidigt. Jag är ganska bra på att missa det där annars. *s*

Ha en fortsastt fin eftermiddag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...