Allmänt

En mysig kväll med mamsen…

myskv

 

God kväll på er alla därute!

 

Efter en jättemysig kväll och god middag hemma hos mamsen, så är vi hemma igen, lilleman och jag. Eller ja, vi kom faktiskt hem för ett par timmar sedan, men jag har ägnat lite tid åt annat i stället för att lägga mig i soffan som tanken var. Då hade jag förmodligen brunnit av för ikväll och vaknat i soffan i morgon bitti. Jag var såå himla trött när jag kom hem ikväll, och under tiden hos mamma också. Det måste ju vara det här deprimerande vädret som gör att man knappt har någon ork eller energi över huvudtaget just nu.

 

Så jag har hållt mig vaken ikväll genom att fixa med mina naglar och ta bort helgens nageldekorationer. Jag var ju lite skeptiskt till det där, eftersom dekorationerna höll så extremt bra under helgen, till och med för en timmes bowling. Och de var inte helt enkla att få bort kan jag lova! Jag har fått sitta och ta bort pärla för pärla med ett litet spetsverktyg, och med tanke på att jag hade lite drygt 80 pärlor på naglarna så tog det sin lilla tid… 😛 En del av lacken, speciellt de på tipparna där flittret låg, fick jag försiktigt slipa bort med den elektriska nagelfilen. Resterande lack och glitter tog jag bort med en nagellacksremover, men sen var mina stackars naglar ganska härjade. Så resten av kvällen har jag ägnat åt att vårda dem med nagelolja och nagelbandskräm.

 

Nu ska jag bara kika klart på tv4-nyheterna och sen ska jag krypa ner i sängen med ett par nya tidningar som jag fick av mamsen ikväll. 🙂

Vi får väl se hur länge jag lyckas hålla mig vaken, eller om jag vaknar nångång i natt med tidningen över ansiktet. *s* Det skulle inte förvåna mig i såfall. 😉

 

Ha nu en fortsatt fin kväll alla, och på återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...