Allmänt

En god morgon på er…

vintermorgon14

 

God morgon på er därute alla!

 

Jaha, då var jag på benen, efter ett envist ringande i telefonen. Jag har ingen aning om vem det är som har ringt förutom Håkan en av gångerna, för batterierna är slut i vår nummerpresentatör. Men är det viktigt så ringer dom förhoppningsvis igen.

Idag är det tvättdag för oss igen. Det känns som vi tvättar varenda dag, men det är faktiskt bara en gång i veckan. Och det funkar mycket bättre än var 14:e dag som vi gjorde förr. Hälften så mycket tvätt som hinner bli klart under tvättiden och då kan man använda den största delen av tiden till torkning. Så de sista gångerna har jag sluppit hänga tvätt i hela lägenheten. Det är bara några få plagg som har fått hängas på torkställningen här uppe.

Så nu ska jag sätta igång och samla ihop tvätt, tvättmedel, hund och mig själv och ta mig ner. Håkan har inte hunnit hem från jobbet ännu, det blev övertid i morse, så jag måste ha med mig Loxy ner. Han har ju inte ens vaknat än och måste ut först. Det där är helt klart lite krångligt när man bor 5 våningar upp i huset. Men det är bara att pyssla ihop det. 🙂

 

Ha en jättefin dag nu alla, och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...