Naglar Skönhet & hälsa

Nyaste nageldekorationerna…

naildeko4

 

Dags för lite nya nageldekorationer. Och den här gången gjorde jag ett par riktigt glammiga festnaglar. 😀

Men dessa första tre är lite ”lugnare” så att säga, och kan även användas till vardags tycker jag, om man vill ha lite finare naglar.

Den första till vänster består av en bas i svart. Därefter har jag lagt ett enkelt rutmönster av millimetertunna guldfärgade stripes över hela nageln och därefter applicerat en svart rhinstone i varje skarv.

 

Den andra nageln är grundad i ett ljust, svagt rosafärgat lack med ljust guldfärgade, lite bredare ränder. De två blommorna är gjorda av vardera fem droppformade vita pärlor och med en guldfärgad rund halvpärla i mitten.

 

Den tredje och sista nageln har ett aprikosrosa lack i botten med en sned svart tipp. Över det svarta har jag lagt ett transparent lack med aprikost glitter i. Skarven är dekorerad med aprikosa halvpärlor och en färgmatchande blomformad pärla.

 

naildeko5

 

Så var det som sagt två riktigt glittrande festdesigner, den ena i lila och den andra i rosa.

Den första är grundad med ett lila lack med ränder formade av pärlor i olika lila nyanser. De glittriga fälten är skapade av löst glitter i större bitar som jag lagt på bit för bit. De påminner lite om paljetter.

 

Den andra nageln är grundad med ett rosa lack. Här har jag lagt linjerna av silverglitter med en tunn pensel, och de glittriga fälten i mellan ränderna är gjorda på samma sätt som den lila designen, med det paljettliknande glittret.

 

Samtliga designer är avslutade med ett skyddande och förslutande toplack.

 

Nu ska jag fortsätta pyssla lite här. Det börjar bli dags att ta hand om tvätten. 🙂

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  Nice! Fyran, den lila, får mig att tänka på Mata Hari, helt klart. 🙂

  Ha en fortsatt bra dag! Må väl!

 2. säger:

  oh tyckte de svarta var superfina

 3. säger:

  jag gillade tvåan, den översta i mitten:)

 4. säger:

  Och jag gillar den rosa sista.. =)

 5. säger:

  WOW!!! Vilka naglar!! Helt otroligt vad duktig du är! Med tanke på din fina bakverk också så måste du ha en konstnärlig ådra! 🙂

Kommentarer är stängda.