Allmänt

Bedtime!

tecknad-bedtime1

 

Japp, det är det för min del nu. Jag har suttit och kollat igenom massa recept, valt och valt bort och valt igen och försökt att banta ner min jättehög med vill-baka-recept från typ 113 stycken till en lite mer hanterbar mängd. 😛

Filmen jag tänkte se var inte i min stil. Alldeles för våldsam helt enkelt. Jag gillar actionfilmer, men helst vill jag att de ska vara actionkomedier eller i allafall så där lite lagom småkul i mellanåt. Inte bara ett hejdlöst dödande hit och dit. Det ger inte mig så mycket faktiskt.

Jaja, jag har haft att göra ändå så det var ingen större förlust. 🙂 Nu kommer min älskling hem i morgon och det ser jag verkligen fram emot. De här dubbelpassen på två dygn är inte så kul för nån av oss. Jag har inga problem att vara ensam hemma egentligen, jag trivs bara helt enkelt bättre när vi är tillsammans och så känner mitt hjärta också. Och det ska man väl vara tacksam för, att man känner så efter såpass många år. 😀

 

Men som sagt, nu är jag toktrött och ska försöka få mig lite sömn så jag inte sover bort halva dagen i morgon när han kommer hem. Roligt sällskap jag är då…haha! Morgon kväll ska vi tillbringa hemma hos min farbror med lite mysig fika (måste bara baka nåt gott tills dess.. :-D) och snacka bort några timmar. Det brukar alltid vara lika trevligt. Korkat att man inte träffas oftare när det är något alla trivs med. Slöfockar är vi allihopa, som bara sitter hemma i varsin lya och ugglar på fredag-lördagskvällarna i stället. Ja, och vardagskvällarna också för den delen. 😉 Men i morgon ska vi iväg i allafall och det ser vi fram emot, både Håkan och jag.

 

Nehepp, nu ska jag sluta övertröttsbabbla och se till att komma i säng här. 😛

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende i morgon, då med lite roliga Alla hjärtans dag-recept. 🙂

Sov så gott med er när det blir dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...