Allmänt

En virrig morgon…

pellisloxy4

 

God förmiddag på er alla!

 

Då fick jag lite tid över till att sätta mig vid datorn. Jag sov ända till halv tio idag, men det var ju i allafall lite bättre än tidigare mornar. Men Håkan dök upp precis då, Loxy började tokskälla i sovrummet, jag stod halvvaken i köket och hällde upp kaffe och blev helt stirrig av allt oljud. *s* Och då dyker mamsen och Pellisen upp. Jag hade helt glömt bort att jag bett henne komma upp idag. 😛

 

Men ja, nu har jag lugnat ner mig lite, fått i mig lite kaffe och hunnit hälsa på Håkan och mamma. *s* Jag ska försöka få i ordning lite på dagen här nu, för jag hoppas kunna komma iväg och handla lite idag.

Ha en fin dag alla, och så återkommer jag lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...