Allmänt

Storhandling med hela Borås!

storhandling11

 

Hej hopp alla!

 

Nu är jag äntligen klar med storhandlingen för den här månaden och efterföljande jobb med att packa upp, packa in, dela upp och frysa. *s* Jag är helt slut, och gjorde nog mitt livs största storhandlingsmisstag idag tror jag.

Jag trodde nämligen att jag var lite smart i morse. Jag föreslog för Håkan att vi skulle storhandla före alla andra den här månaden, så jag skulle slippa en massa folk i butiken. Och då resonerade jag som så, att nu borde ju vara en bra tid, före pensionsutbetalningar och barnbidrag i veckan. Jomen visst! Jag kan nog ärligt säga att jag har aldrig varit med om så mycket människor inne på Maxi Stormarknad. Det var precis stockfullt! Alla storhandlade, det var trötta och irriterade ungar överallt och ännu tröttare och ännu mer irriterade föräldrar, köerna var urlånga trots scannerkassorna. Jag fattade ingenting.

I hissen hemma med alla matkassarna, (som vi naturligtvis fick stå och hålla i händerna i den blöta hissen, eftersom jag korkat nog valde pappkassar idag) så frågade en nyhandlad granne om det varit lika mycket folk på Maxi idag. Hon hade varit på City Stormarknad i Knalleland och nästan gått ner för räkning av allt folk. Vad är det frågan om? Varför handlar alla idag? Men så kom vi på att det kanske beror på att det är sportlov nästa vecka. Kanske..  jag vet inte. Är det nån som har en annan förklaring så kom gärna med den, för det här var verkligen helt extremt.

 

storhandling2

 

Jaja, nu när jag ändå var där så var det ju lika bra att få det gjort. Mamsen var hemma med lilleman och Håkan var och fikade hos Veronica och Dan, så jag körde på och har styrt mig fram i hyllgångarna fulla med folk som verkar ha haft kamratträff i affären. Jag blir galen på folk som fyller upp en hel gång med sina kundvagnar och bara står och snattrar och pratar, och när man kommer och ödmjukt ber om ursäkt för att man ska ha något i hyllan bakom någon och denna är tvungen att flytta på sig – då blänger hela gänget på en som om man vore värsta störningsmomentet i deras lilla sammankomst. Jag blir tokig på sånt!

 

Men som sagt, nu är jag klar. Jag har mitt gjort för den här månaden och jag har fått fylla på min egen lilla samlingshylla som är mitt stora nöje varenda månad… Jag ska visa vad senare. 😉

 

Hoppas ni andra har en lugn och fin lördag därute. 🙂 Må så gott och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Marilou säger:

    Det var nog långa köer och massa folk för att det är alla hjärtansdag imorgon, det berör nog alla från unga till gamla. =D

  2. Cherlindrea säger:

    Marilou: Ja, vi var inne på den tanken också, men storhandlar man massa mat inför Alla hjärtans dag? Ja, det kanske man gör. 😀 Till mysig middag och sånt kanske. *s*

Kommentarer är stängda.