Allmänt

Måndag, och sportlov!

morningtulips1

 

God morgon på er alla!

 

Ja, då var helgen med sin Alla hjärtans dag över och det är en ny vecka. Men det är ju sportlov för barnen här i våra trakter nu, så för många fortsätter ledigheten en vecka till. 😀

Jag tog en liten semesterdag ifrån bloggen igår, för jag hade så mycket annat att göra. Dels satte jag en skinkstek på kokning redan vid niotiden på morgonen. Sen hade vi styrelsemöte i klubben på dagen, och när vi kom hem och jag skulle köra igång matlagningen igen, då fick jag ett migränanfall. Hur less kan man bli alltså! Som tur var så var detta ett väldigt kort anfall, men tillräckligt jobbigt för att jag fick ligga och försöka kvickna till medans Håkan fick äta den goda skinksteksmiddagen ensam. Usch, vad jag avskyr det där!
Hur som helst så blev det bättre fram emot kvällen så dagen slutade bra i allafall. Om den nu slutade, får jag väl säga, för jag har knappt sovit en blund i natt. Det ville sig helt enkelt inte bara. Jag har slumrat till några gånger, vaknat och tyckt att ”Nu har jag väl ändå sovit några timmar..”, och så har det gått tio minuter. Usch igen, för det här avskyr jag nästan lika mycket!

 

Men nu är jag på benen i allafall, och nu ska jag ringa min syster som jagat mig på sms lite här och där. 😉 Hon skulle eventuellt komma hit idag, så jag får väl höra vad det är hon har på hjärtat. 😛

Under tiden kan ni ju njuta av mina vackra tulpaner som jag fick igår. 😀 Hoppas ni hade en jättefin Alla hjärtans dag igår alla, och att den här dagen blir lika bra.

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Fina tulpaner!

  2. man måste ju kunna ta lite ledigt från bloggen ibland! Hoppas du har en bra dag idag?! kram

  3. Ha en bra måndag! 🙂
    Tulpaner är vackra.

Kommentarer är stängda.