Allmänt

Min egen snowman… ;-)

snow11

 

Alltså, ärligt talat! Jag har faktiskt aldrig varit med om att en balkong på femte våningen inom tre väggar och tak har varit tvungen att skottas någon vinter. Inte här nere i våra slasktrakter. Men idag har Håkan varit ute och avlägsnat mängder med snö från balkongen. Visst, det är vackert med allt vitt, men den hade ju aldrig försvunnit av sig själv om vi inte tagit bort den. I allafall inte förän i sommar nångång. *s*

 

snow2

 

Nu ser man dessutom granriset igen, som jag satte i blomlådorna tidigt i vintras. Det har jag inte gjort på bra länge. 😛 Men vi får väl se hur länge balkongen får vara så här, med så lite snö. Ytterligare ett snöfall är ju på väg, så det återstår att se.

 

snow3

 

Kanske man får se den här synen om nån vecka igen, vem vet?

 

Nu har jag i allafall fått på mig mina dekorerade naglar som jag gjorde igår. Jag lägger upp ett par bilder lite senare, men nu ska jag först av allt greja klart här hemma.

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jag har aldrig avundats erat lägenhetsliv så mycket som nu… Hoppas allt är bra med er och lill-ponken (Loxy) inte fryser sönder sina tassar. Kramar till er alla! /Tess

Kommentarer är stängda.