F7CD6270-007F-4F86-93AF-0E7E54E7F4FD

***

God kväll på er!

Jaha, då var det bara drygt 20 minuter kvar innan valurnorna stänger denna valdag, i ett val som jag personligen tycker i större utsträckning än vanligt, har kännetecknats av en tragiskt stor del av pajkastning, grovt skitsnack om motståndarpartierna, dålig attityd, hat från både blå och röda sidan och sist men inte minst – en sjuk ovilja att acceptera att demokrati innebär att vi alla får lov att tycka olika, utan att behöva riskera hat, glåpord, folk som säger upp kontakten med varandra och en total brist på ödmjukhet. Varje sida tycker att dom gör och har helt rätt och att den andra sidan är dom enda som gör totalt fel. Det är många där ute som borde vakna till och tänka lite själva. För egen del har jag verkligen gjort allt jag kan för att väga för och emot genom att läsa alla partiprogram och verkligen bilda mig en uppfattning om vad jag själv tycker, utan att låta mig påverkas av vinklad media (av något slag) eller partiextrema som gör allt för att sänka sina meningsmotståndare med lögner och egna tolkningar.

Nu har jag fattat ett beslut som jag känner att jag kan stå för inför mig själv, vad som än händer i framtiden. Någon annan anser jag inte att jag behöver stå upp inför. Trots allt har vi fortfarande hemliga val i Sverige. ?

***

8E70DEAE-7FB3-46CD-ADBF-F4A139A9EB88

***

Nu stänger snart vallokalerna och vi har laddat upp med cola zero och popcorn inför kvällens valvaka. Jag har aldrig varit direkt intresserad av att sitta uppe halva natten för att följa rösträkningen men i år känns valet väldigt speciellt, och extra viktigt av någon anlening. Det känns lite som ett val mellan att å ena sidan få Sverige på fötter igen, eller å andra sidan fortsätta att köra landet i botten. Hur det ska göras och vilka som ska göra det återstår att se.

Ha en trevlig och spännande valvaka alla! ?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 9th september 2018
Filled Under: Allmänt