Vardagsbetraktelser

Elmia – Motormässa i Jönköping

elmiarubrikbild1

Äntligen är jag klar med alla foton ifrån mässan i Jönköping i helgen och har fått ut dem på Hräsvelgs hemsida. Men här kommer några av mina personliga favoriter. Är det någon som vill titta på fler bilder så kan ni gå in på http://www.hrasvelg.se och kolla under ”Foton”. Men här kommer som sagt några utvalda godbitar

elmiabil8

En klar favorit! Den var såå himla läcker, men tyvärr gör den sig inte rättvisa på bild. Fast lite ser man ju förstås. smiley

elmiabil6

Samma sak här tyvärr. De här bilarna var lackerade i en tokläcker specialfärg, så kallad Camellont. Den skiftar färg beroende på från vilket håll du tittar på den. Man kan luras att tro att det är belysningen som gör skiftningarna men det såg faktiskt ut så. Det skulle nog vara kanonsnyggt på en motorcykel också. Om man hade råd.. Det sägs att färgen kostar ca 10.000 kronor/litern. smiley Lite i saftigaste laget för mig. *s*

elmiabil7

En hel del snygga motivlackeringar fanns att se. Men mässans tema var också ”Paint”, vilket vilket syntes. Det fanns många suveräna repressentanter på området.

elmiabil2

Blandningen på bilarna var enorm, men dom hade delat upp dem i olika hallar. Mässan är verkligen kanonstor, och det var fullt med folk. Vi trodde vi var smarta som drog dit så tidigt vi kunde på förmiddagen, men det visade sig att fler hade varit lika smarta som vi. Haha! Så här såg det ut i entre-hallen när vi kom runt 11-tiden.

elmia4

elmia5

Och då var det ändå redan stockfullt inne på mässan. Det var helt otroligt! Jag har aldrig varit på motormässan förut, så jag hade ingen aning om hur stort det var, och hur mycket folk det drog.

elmiabil3

Tre stycken skönheter inne i Nostalgi-hallen.

elmiabil5

Den här lilla saken hade jag inte haft något emot att glida omkring med i sommar. smiley

elmiabil4

Inte den här heller. Den hade en absolut tokläcker färg! Guldfärgad, men ändå lite skiftande åt rosa till. Jag blev totalt förälskad! smiley

elmiabil1

Och så sist ut bland bilarna, en liten rackare som stod i utgången av Nostalgi-hallen. Det syns inte på fotot, men motorhuven är lackad så att den ser ut att vara gjord av sten. Superläckert!

elmia6

Och allra sist ut; Även våran klubb Hräsvelg Mck Västergötland syntes på Elmia. smiley smiley Fotot är taget av Jonas. Resterande foton är mina.

Jag har valt att dela upp inläggen, eftersom det är så mycket foton. Så motorcyklar och motivlack kommer i ett senare inlägg.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...