Allmänt

Foto på min nya vårjacka

nyjackakollage

God kväll alla! Idag har bloggen varit fullkomligt stillastående, men jag har knappt varit hemma på hela dagen. Först var vi i Skara och fikade, jättemysigt som vanligt, speciellt att få gosa med deras dräktiga ston som ska föla snart. smiley Eller ja, den ena i alla fall. Dam nummer två är tydligen en smula grinig. *s*

Men så fort vi kom hem, åt vi bara en snabb lunch och sen stack vi iväg till en kompis som säljer kläder till olika butiker. De här kläderna är egentligen höstkollektionen 2008 som inte har kommit ut än, men vi fick den underbara möjligheten att köpa provkollektionen som har visats upp för butikerna. smiley Till väldigt bra priser… smiley Jackan här ovan var ett av mina klipp, och den är såå himla snygg! 2999:- kostar den ute i butikerna, men jag fick naturligtvis en smula rabatt, om man säger så. smiley Sen köpte jag även en toksnygg svart kjol också. Jag hittade en massa annat också, men även om vi fick det till inköpspris, så var det inga billiga kläder, så till och med då kostade de en hel del. Det var bara att bita ihop, svälja ha-begäret och välja..haha! Men jag är verkligen kanonnöjd med mina inköp idag. Tack vännen! smiley

Eftersom jag har varit såpass upptagen både idag och de senaste dagarna, så har jag inte hunnit göra något födelsedagskort, men min älskade mamma fyller år idag också! Grattis på födelsedagen, mamsen! smiley Vi ses i morgon och fikar med lite goda cupcakes specialgjorda för dig. =)) Mamma har dock varit här hemma hos oss i kväll också, och ätit hjortronpaj med vaniljsås som Håkan bakade i eftermiddag. Verkligen supergod! Men man måste absolut tycka om hjortron, för smaken var väldigt markant.

Nu ska jag fortsätta att slötitta på Miss Secret Agent 2 med Sandra Bullock. Den är väl sådär, 1:an var mycket bättre tycker jag. Annars är ändå Sandra en av mina favoritskådespelerskor. Men jag är så himla trött ikväll också, så jag känner mest för att gå och lägga mig.

Hoppas ni har haft en fin påskdag i allafall. Och ha en fortsatt fin kväll.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...