Allmänt

Curlingguldet! :-D

h_r_tar_lag_norber_1144991l

 

Hej därute alla!

 

Hoppas ni har en bra lördag. I vanliga fall skulle man väl säga ”trots regnet”, men nu för tiden är man ju tokglad för varje droppe som smälter bort snön. 😛

Själva har vi haft en jobbig dag med lilla Boss som inte vill slappna av, så nu ska vi snart köra hem honom till lillasyrran. Hon planerade om helgen när hon fick höra hur läget var här, så hon kan ha Boss hemma. Och den här helgen verkar det vara det enda rätta. Det är hemskt att se hur ledsen han är, lillkillen. Just nu har han följt med mamma och Pellisen en sväng, så han får röra på sig lite igen. Och vi får vila oss lite, för man blir bra trött av att bekymra sig för honom hela tiden. 🙁

Så nu sitter vi och tittar på den rafflande curlingen från i natt. 😀 Trots att man vet hur det gick så är det en riktigt spännande match. Och jag som bara har skrattat åt curling tidigare. 😛 Jag har tyckt att det verkat vara världens löjligaste sport, med folk som springer och toksopar framför en sten. *s* Men nu när man vet lite mer om hur det funkar så är det faktiskt riktigt spännande. Och så att det är Sverige i OS-final såklart. Det spelar ju en viss roll också förstås. 😉

 

Så grattis till curlingtjejerna från Härnösand säger jag, och återgår till matchen. 😀

Ha en fortsatt bra dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...