FFCEE399-082C-4918-8976-30E89AD9E2BDHej pÄ er alla!

Ja, dĂ„ börjar vi nĂ€rma oss mitten av februari. Av nĂ„n anledning tycker jag att den hĂ€r vintern har gĂ„tt ovanligt fort, och det hör ju inte precis till vanligheterna att jag tycker det. Snarare brukar jag tycka att vinterhalvĂ„ret kĂ€nns som sju svĂ„ra Ă„r. Men det har förmodligen att göra med att det har varit en sĂ„pass mild icke-vinter i Ă„r. För snön som kom nu blev ju inte kvar sĂ€rskilt lĂ€nge. Vi fĂ„r vĂ€l se om det blir nĂ„got mer framöver. Men bara tanken pĂ„ att vi snart Ă€r inne i första vĂ„rmĂ„naden kĂ€nns underbart, oavsett vĂ€der. 😍 Vi Ă€r ju pĂ„ vĂ€g Ă„t rĂ€tt hĂ„ll i allafall. Men jag har full förstĂ„else för besvikelsen vinterĂ€lskare mĂ„ste kĂ€nna. Det Ă€r ju bara att tĂ€nka sig in i hur man sjĂ€lv har kĂ€nt de Ă„ren vi knappt har fĂ„tt nĂ„gon sommar.

***

Idag har jag Ă€gnat morgonen Ă„t vovvevĂ„rd. 😊 Eller ja, rĂ€ttare sagt trĂ€ning egentligen. Jag kör det hĂ€r nĂ„gra gĂ„nger i veckan för att Lotus ska vĂ€nja sig vid att man kollar öron och ögon, kollar och rengör tĂ€nder och klipper klor. Det sistnĂ€mnda gör jag inte sjĂ€lv dock utan det sköter min underbara granne. Jag har alltid haft problem med kloklippning, Ă€nda sedan jag klippte pulpan ordentligt pĂ„ Loxy för mĂ„nga Ă„r sedan. SĂ„ det Ă€r lika bra att nĂ„gon som inte fĂ„r 780 i puls sköter den biten. đŸ€Ș😁

***

87B69847-3BB0-4A46-A435-ADF642189A9D

Men nu ska jag ta och slĂ„ en signal till min mor och höra hur det Ă€r med hennes fina kisse Sammie. Han blev sjuk i förrgĂ„r och i gĂ„r förmiddag var han hos veterinĂ€ren dĂ€r det visade sig att han fĂ„tt en ordentlig urinvĂ€gsinfektion och lite smĂ„kristaller i urinen. Men med medicin sĂ„ ska han förhoppningsvis vara sitt gamla glada jag igen. ❀

***

Ha en fin dag alla och pĂ„ Ă„terseende! đŸ€—

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 12th februari 2020
Filled Under: AllmÀnt