CDA6B028-1335-42A7-BED0-11704EBC25A4Hej där ute och glad alla hjärtans dag på er alla! 😊

Här ska vi snart sätta på nån bra film eller serie på Netflix att kika på men jag tänkte att jag kikar in här på bloggen en sväng först. Eftersom vi har en liten valpis här hemma som vi varken vill lämna bort eller lämna ensam ännu så blir det en mysig hemmakväll denna Valentines day och det är precis lima mysigt det.
Jag vet att många tycker att Alla hjärtans dag bara är ett kommersiellt jippo för handlarna att tjäna pengar på och att man ska älska varandra lika mycket alla dagar på året. Och självklart gör man det, det vore ju löjligt att påstå något annat. Men personligen tycker jag att det är jättemysigt att göra något lite speciellt denna dagen och det ena utesluter ju inte det andra. Det är ju inte som att maken och jag bara hittar på något tillsammans, eller köper en present, blomma eller liknande till varandra bara en gång om året. I såfall är det ju lika löjligt att fira födelsedagar, bröllopsdagar, namnsdagar eller vad folk nu väljer att fira lite extra. Som tur är så får vi alla tycka som vi vill om dom här olika dagarna, och jag anser inte att något är rätt eller fel. Bara upp till var och en. 😊

***

83E53CDC-A56A-4483-9E05-B109FA561ACD

***

Eftersom vi köpte med oss mat hem tidigare idag för att äta ikväll så blev det vår gemensamma storfavorit. Sushi såklart! 😍 Det är dessutom så himla praktiskt när man inte ska äta direkt utan kan stå och vänta i kylen tills det är middagsdags. 😊 Det finns många bra sushiställen här i Borås men av nån anledning blir det alltid Springrolls för vår del. Förmodligen för att dom alltid har alla våra favoriter.
***

ED843F98-3872-42C8-84FF-F21924148F0F
***

Därefter gick vi först till Cassise och köpte lite goda tryfflar och mina favoriter – chokladdoppade lakritskulor med salmiak. Men det jag egentligen var ute efter var förstås slut. Världens godaste fudge måste utan tvekan vara Baileysfudge! Herregud så himla goda! 😍 Men dom var slut som sagt, så efter en sväng in även på Bergs te och kaffehandel så blev det en ask med vit choklad- och champagnetryffel i stället. Och hemma väntade en ask Marabou chokladhjärtan som vi fick av syrran och hennes dotter i helgen som var. ❤️
***

97E182CB-4FA2-41DC-B185-D96D5374AD61

***

 Sen blev det även en liten avstickare till Rituals i Pallashuset för att fylla upp förrådet av produkter som tagit slut. Jag älskar doften av Ritual of Sakura och använder bara den serien i vanliga fall. Jag ör otroligt känslig för dofter och tål nästan ingenting som doftar lite för mycket. Men så fick jag ett prov på natthamdkrämen i serien Dao och den är riktigt bra! Doftar ännu mildare än Sakura och är fantastisk för torra händer. Så idag fick det bli en sådan tub också. 😊

***

FC2D6EE2-0DE3-4DEC-98B8-23946B21F6B5

***

Sedan åkte vi hem och jag gjorde ett försök att snabbfota mina underbara örhängen från Lily & Rose som jag fick i present av min älskade make idag. 😍 Jag har ett armband i samma stil och nästa inköp blir nog halsbandet och ett armband till. Jag tycker dom är så himla vackra. ❤️
***

55F1609C-3E8E-4317-87B5-B7090094EB34

***

Själv är jag inte lika romantisk. Haha! 😅 Håkan fick en filt av mig i present. Men det är faktiskt inte riktigt så tråkigt som det låter. 😁 Det här är en mexfilt att ha över sätena i thunderbirden, en riktigt läcker detalj i jänkaren och något han faktiskt önskat sig. 😊 Jag insåg dessutom för flera år sen att om jag inte vill att min make ska se ut som en prålig julgran så måste jag sluta köpa smycken till honom. 😂🙈

***

Men nu ska jag plocka fram ett smarrigt tuggben till Lotus och sen ska vi njuta av lite godis och en bra film. Hoppas ni har en lika mysig dag därute ni som tycker om Alla ❤️-ans dag, och ni andra också naturligtvis. 🤗

På återseende alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 14th februari 2020
Filled Under: Allmänt