Allmänt

En fullbokad dag…

loxy-i-bilen1

 

God kväll på er alla!

 

Hoppas ni har haft en kanonlördag därute. Det har verkligen jag haft, trots att jag inte åkte motorcykel idag. Jag fick i stället en mysig dag med goa Weronica, och efter att vi varit ute och ”vinkat av” alla när dom drog iväg på Barncancermilen så åkte vi hem till Weronica och åt lunch med deras grabbar, för att sedan ta bilen ut till härliga Westerngaraget. Där mötte vi upp alla andra som åkt hoj ut, och efter ett tag dök även Håkans son Nicklas och hans fru Linda upp. Vi hade riktigt tur med vädret men efter ett par timmar blev det nästan rusning till motorcyklarna när svarta moln började torna upp sig. Jag och Loxy liftade  med Nicklas och Linda tillbaka till stan och garaget där vi mötte upp Håkan, och sen var det raka spåret hem till fika och middag.

Nu har vi ägnat kvällen åt lite slötittande på tv, fika igen och prat om allt möjligt. En himla mysig eftermiddag och kväll. 😀

Jag börjar dock bli ganska trött nu, så förhoppningvis får jag sova ordentligt i natt. Det känns så i allafall. 🙂
Jag har inte laddat över alla foton från idag till datorn än, men dom kommer i morgon, både från starten av Barncancermilen och 2-årsjubiléet ute vid Westerngaraget. Men nu ikväll ska jag fortsätta vara lite social innan det är dags att hoppa i säng.

 

Ha en fortsatt fin kväll alla och en god natt när det blir dags!

 

På återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...