35183B4A-76D9-454D-8674-12BF964A7E48

Hej alla!

Vilken helt fantastisk brittsommar vi har fĂ„tt! 😍

Vi har varit ute och gÄtt varenda dag och bara fascinerats av naturens underbara fÀrguppvisning. Nu börjar de riktigt rösa fÀrgerna försvinna men i stÀllet glimmar det som guld i trÀden nÀr solen lyser. NÀr vi fÄr sÄ hÀr fint vÀder sÄ Àr verkligen hösten otroligt vacker.

Vi gick en tur i omrĂ„det och en bit i skogen tidigare pĂ„ dagen, maken och jag, med Loxy. Och medan vi  var ute kom en förfrĂ„gan frĂ„n min syster om vi hade stĂ„ltrĂ„d hemma. Det hade vi och hon kom snabbt sĂ€ttandes med Saphria för att hĂ€mta en bit. Nyfiket undrade jag vad hon skulle med ca en meter stĂ„ltrĂ„d till, och fick veta att dom skulle göra en höstkrans. Jag blev sĂ„ inspirerad av hennes idĂ© att jag gav mig ivĂ€g ut igen pĂ„ samma runda som tidigare för att plocka höstlöv. 😁

***

E4B82B92-6009-4FD5-AE70-DE092E574E07

***

Efter ca en halvtimme kom jag hem igen med en kasse full med blandade höstlöv och skred till verket. 😊

***

5492B37D-A45B-4DEF-A639-C346A67BF209

***

Jag gjorde som min syster berÀttat att hon skulle göra. Klippte till en lagom lÄng bit stÄltrÄd och formade till en ring. Men jag tog Àven lite vÀxttejp och lindade in stÄltrÄden med, för att det förhoppningsvis skulle bli lite lÀttare att fÀsta löven.

***

F007CD3D-0C08-48AC-8E76-09F570D49BE4

***

Sedan tog jag en supertunn metalltrĂ„d som jag brukar anvĂ€nda just till kransar och började fĂ€sta löven och kvistarna. SjĂ€lvklart gick det inte Ă„t ens en brĂ„kdel av det jag kom hem med. 😅 Och det Ă€r inte helt enkelt att fĂ„ det snyggt och jĂ€mnt med skarvar och olika typer av löv. Men jag Ă€r av den uppfattningen att det gĂ€rna fĂ„r se lite vint och skevt ut nĂ€r det Ă€r hemmagjort. â˜ș DĂ€remot ska jag nog skaffa en lite kraftigare metalltrĂ„d. Denna Ă€r sĂ„ gott som osynlig men den Ă€r svĂ„rarbetad nĂ€r den Ă€r sĂ„ tunn.

***

66879E81-301A-422B-8C55-059D368F131E

***

Till slut var den i allafall klar. 😊 Den kunde gĂ€rna ha varit lite rundare och jĂ€mnare men för att vara första gĂ„ngen jag gör en krans pĂ„ stĂ„ltrĂ„d sĂ„ fĂ„r jag vĂ€l anse mig nöjd. 😁  Den hĂ€r kransen hĂ„ller förmodligen bara ca en vecka innan den Ă€r vissen och skrumpen men det blev riktigt höstigt med den pĂ„ dörren tycker jag. 😊

***

6BC75720-3C1F-49D0-8BF9-602C3AF93926

***

Tillsammans med cypresskvistar och min fina höstaster som jag fĂ„tt att just tidigare nĂ€mnda lillasyster sĂ„ tycker jag vĂ„r entrĂ© blev riktigt mysig. 😊

Tack sĂ„ vĂ€ldigt mycket för tipset och inspirationen Nicole!đŸ˜â€ïž

***

Men jag tyckte det var synd att bara slÀnga resten av kvistarna och löven som blev kvar. SÄ jag tog en stenkruka och arrangerade en riktig höstbukett som fÄr stÄ pÄ baksidan. Den lyser upp den hösttomma och trÄkiga altanen nu nÀr trÀdgÄrdsmöbler och blommor Àr bortplockade inför vintern.

***A80A964A-3B14-4DAB-9860-D6A2CE7B739E

***

Nu ska jag fortsĂ€tta med mitt evighetsarbete som jag har sysslat med den senaste veckan, nĂ€mligen att organisera alla mina foton. Det Ă€r ett jĂ€tteprojekt och jag kommer troligtvis aldrig att bli klar. 😅 Men jag ska i allafall försöka, det fĂ„r bli nĂ„gon man grejer med lite dĂ„ och dĂ„ under lediga stunder. Jag kĂ€mpar fortfarande med min axelinflammation med vĂ€rk i armen trots att jag var hos lĂ€karen i förförra veckan och nu har gĂ„tt pĂ„ antiinflammatiorisk medicin i 10 dagar. Men jag har 4 dagar kvar. Kanske hĂ€nder det ett mirakel pĂ„ dom dagarna, annars Ă€r det bara att boka en ny tid. Men det gör ju att jag har en massa tid ledig för att sitta och klicka pĂ„ datorn förstĂ„s. 😊

***

Hoppas ni fÄr en fortsatt fin kvÀll och en god natt! 

PĂ„ Ă„terseende!â˜șïžđŸ‚đŸ

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 15th oktober 2018
Filled Under: AllmÀnt