D9CB71F1-52BC-4A1F-94B8-1D3CCC9C7483

Hej dÀr ute pÄ er!

Hoppas ni hade en riktigt mysig fredagskvĂ€ll igĂ„r. 😊

SjĂ€lv fick jag en mer upptagen dag Ă€n jag hade en aning om pĂ„ morgonen, och det enda jag kan skylla pĂ„ Ă€r mitt eget dĂ„liga minne. 🙈

Gymmet pĂ„ morgonen förstĂ„s. Men pĂ„ grund av min trilskande axel och arm sĂ„ kan jag fortfarande inte trĂ€na nĂ„gon styrketrĂ€ning över midjan. Det blir mycket cardio nu, för det Ă€r typ det jag klarar av med armen. Inga höga belastningar. ÄndĂ„ gör man ju dumheter hela tiden eftersom smĂ€rtan försvinner i mellanĂ„t och dĂ„ passar man pĂ„ att göra saker man annars inte kan. Med följden att vĂ€rken kommer tillbaka som ett brev pĂ„ posten…ja, inte med Post Nord dĂ„ förstĂ„s…🙄đŸ€Ș

I allafall bestĂ€mde jag mig för att fixa till mina egna naglar efter trĂ€ningen och det tar ju sin lilla tid och sitta och göra naglar med ”fel” hand. SĂ„ nĂ€r jag var klar hade jag förstĂ„s börjat kĂ€nna den molande vĂ€rken börja i armen. Men eftersom mamma fĂ„tt vĂ€nta lĂ€nge pĂ„ att fĂ„ sina naglar fixade och hon Ă€ndĂ„ rĂ„kade vara hĂ€r, sĂ„ tyckte jag att det var lika bra att göra hennes samtidigt, sĂ„ vi fick det gjort liksom. Och sĂ„ fick vi en mysig pratatund samtidigt. 

***

640A4A70-E497-4169-BB73-1366D10B6CC1

 ***

DĂ„ kom min underbara make in och gav mig en förtidig födelsedagspresent! 😍 En ny softshelljacka för stundande kallare tider som han bestĂ€llt Ă„t mig pĂ„ Sportshopen i Grebbestad. Åhh vad jag Ă€lskar den! 😍😃 Den fick förstĂ„s följa med ut direkt nĂ€r vi skulle Ă„ka ivĂ€g och köpa sushi. â˜ș

DĂ„ ringer telefonen!

Min brorsdotter Evelyn Ă€r pĂ„ ingĂ„ng, för sin bestĂ€mda nageltid. OMG! đŸ˜± Av nĂ„gon anledning hade det helt fallit ur mitt minne!

Men sjÀlvklart tar man varje chans man fÄr att fÄ trÀffa ungarna som Àr sjukt upptagna numera, sÄ Evve fick vÀnta hos farmor medan sushi inhandlades.

Sedan hade jag ett par mysiga timmar med vĂ„r stora tjej vid nagelbordet innan hon skulle ta bussen till ”GĂ„rden”. â˜ș

DĂ„ var det dags för fredagsmys, med sushi, choklad och lite godis. Och JULMUST!! 😍😍 Åhh, jag Ă€r överlycklig att den kommer sĂ„ tidigt för det Ă€r nog en av mina stora passioner!

Ja, det var min fredag..till största delen tillbringad i nagelrummet. 😁 Idag blir det pyssel vid datorn, organisering av miljoner foton. Det lĂ€r ta nĂ„gra veckor att fĂ„ ordning pĂ„ allt jag har.

Men förresten, det var ju Kanelbullens dag i torsdags. Och jag bakade förstĂ„s. 😋 I nĂ€sta inlĂ€gg kommer ett recept pĂ„ en underbart god kanelbullesockerkaka för er som inte har tid eller lust att stĂ„ och baka bullar nĂ€sta gĂ„ng.

Ha en kanonfin lördag alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 6th oktober 2018
Filled Under: AllmÀnt