Allmänt

Drömbilar… :-)

koenigseggs-agera1

 

Ja, dom skulle ju inte behöva kasta den efter mig, om man säger så… 😛

Jag var egentligen inne och läste en artikel på aftonbladet.se och E24.se om Saabs nya modeller, när jag såg en bildserie med info om Koenigseggs nya bil Agera.

Nu vet inte jag så där jättemycket om deras bilar, men Agera har sitt ursprung i deras CC-modell  och Ageras chassi är helt byggt i kolfibrer. Nytt för Agera är ett unikt varnings- och informationssystem och ett G-sensorlarm. 16 till 20 exemplar av bilen kommer att byggas per år. Fler invändiga bilder finns här. Jag tycker ju den här bilen är helt galet läcker! 😀
Men det är ju ett fullkomligt orealistiskt vill-ha förstås. *s* Däremot är det här inte lika orealistiskt…

 

designa_din_volvo1

 

Volvo har väl egentligen aldrig varit min drömbil precis, bortsett ifrån att det är en säker och bra bil rent allmänt. Och förr var den ju tokpraktiskt – man kunde ju köpa reservdelar i närmsta Ica-butik typ… *s* Men bortsett ifrån att jag har uppfattat Volvon som ganska trist och präktig och att den oftast slukar soppa, så finns det ju numera sätt att få din egna personliga Volvo. Och det är desto roligare! 😀

 

Det är den söta lilla Volvo C30 som du kan välja en hel del personliga saker till. Det mest iögonenfallande är förstås färgen och mönstret, där du själv väljer vad du vill ha för utseende på bilen, en mönsterfilm som ytskikt. Mönsterfilmen är avtagbar och skyddar även bilens lack. Garanterad hållbarhet är runt två år, och då kan filmen bytas ut eller tas bort för gott.

Förutom det yttre så kan man även välja inredning, tillval och extrautrustning till sin C30, och det finns 12 314 varianter av C30 att välja bland. Det låter extremt mycket, men görs enkelt genom Volvos Bygg själv sida. Här kan du styla din egen bil och lägga till eller ta bort sånt du vill ha eller inte vill ha på din bil. För varje val räknar sidan ut vad som tillkommer i kostnad, och jag kan ju säga att min egen lilla C30 här ovan, som jag stylade…ja, jag skulle nog lika gärna ha kunnat köpt Koenigseggs Agera i stället…haha! Det kan bli riktigt dyrt  med en volvo också om man vill ha den lite extrautrustad. 😉

 

Hur som helst så är det riktigt kul att styla sin egen bil efter egen fantasi. 😀  Jag har dessutom måååånga fler drömbilar. Kanske skulle skapa en drömbil/mckategori och frossa lite…:-P

 

Vilken är din drömbil?

 

Edit: Om jag inte fattat helt fel så verkar det som om man kan styla fler Volvomodeller än C30 numera. Bilen jag har ”gjort” här uppe är dock en C30.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hehe. De hade ju inte direkt behövt kasta dem efter mig, nån av dem..;)

Kommentarer är stängda.