elliot-tavla3-resize2

 

Hej på er alla! 😀

Idag får en bild på min mammas underbara pudel Elliot hälsa er god morgon! =)) Det är dock inget vanligt foto, utan jag har använt mig av ett som togs på Elliot här i går 0ch sedan förvandlat det till en tavla med penseldrag, som om den vore gjort i pastell eller olja. Hela motivet är svartvitt utom ögonen, som jag ville skulle ha sin färg eftersom de är så uttrycksfulla. Det kan vara svårt att se ”penseldragen” på det här lilla, lågupplösta fotot. Men jag kan inte lägga upp hur tunga foton som helst.

 

Klicka dock gärna på bilden! Då får du upp ett mycket bättre högupplöst foto. Det gör stor skillnad för detaljerna m.m.

Elliot ser ut som ett litet troll just nu – skratt – men han står mer eller mindre på tröskeln till trimmet. Och just verkar han inte ens trivas särskilt bra i den här pälsmängden, så det kommer nog bli skönt för honom att få bort en del av den. 😉

 

Jaha, det blev en himla utläggning så här på söndagmorgonen. *s* Vi kom inte hem så sent under gårdagskvällen, men det hjälpte inte mig ett dugg, jag har inte sovit en blund i natt i allafall. Största delen av natten har jag suttit här vid datorn och  fixat fotona från den supertrevliga garagefesten igår! 😀 Och ja, lekt fram lite ”konstnärliga” foton. *skratt*

 

Nu ska jag i allafall lägga mig på soffan en stund och slappa framför tv’n. Det är helt legalt en söndagsmorgon. 😛 Senare under dagen ska jag vara hundvakt åt nämnda troll här uppe, så det gäller att samla lite energi innan dess. *s*

 

Ha en härlig söndag alla! Jag återkommer senare, med tävlingstips, rabatt-tips och foton från igår kväll. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “God morgon på er denna söndagsmorgon… :-)”

  1. Fröken Viktig Says:

    Hoppas du får en bra dag 🙂

  2. cecilia (med Saga & Betty) Says:

    Önskar er en trevlig Söndag! kram

Posted by Cherlindrea
Dated: 21st mars 2010
Filled Under: Foton, Grafik, Pyssel & handarbete