godis11

 

Det här är verkligen inte något jag borde ägna mig åt efter min katastrofala viktökning i samband med rökstoppet. 😛 Men nu har jag ändå äntligen kommit igång med påskgodistillverkningen! 😀

 

På köksbordet står nu en bricka med mozartkulor, två mindre brickor med marsipangubbar, en form med chokladfudge som ska skäras till och en långpanna med gräddkola som också ska skäras till och packas in. *Puhh* Det kommer att ta tid. Och det här är inte allt, men resten kommer senare. 😉 Dessutom hittade jag en tokgullig sak på Tasteline idag! 😀

 

ask11

 

Om man vill göra godis att ge bort i påsk, så kan det ju vara roligt att ha fina små askar att lägga det i, i stället för påskägg.

den här sidanTasteline.com kan man ladda ner de här söta askarna med dekorationer som PDF-filer. Sedan skriver man bara ut dem på sin skrivare – klipper ut, viker ihop och dekorerar. =)) Eller så kan man helt enkelt använda sig av dem som mallar bara till själva asken och sedan dekorera dem som man själv vill.

 

ask21

 

Själv tycker jag att det var en jättesmart grej, för jag är inget vidare på att vika askar själv. 😛 Jag ska definitivt prova det här – så fort jag har fyllt på min skrivare med nya patroner. *s*

 

Nu ska jag återgå till köket och godiset. 😀 Ha en fortsatt fin lördag därute alla!

På återseende lite senare! Och då kommer det recept också. =))

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Påskgodistillverkningen i full gång! :-)”

  1. smyckestokig Says:

    tycker du om smycken ?? besök då gärna min blogg där jag säljer budskapsarmband mm de är riktigt snygga, man kan även få valfri text på dem dessutom är det frakfritt inom sverige

    mvh therese

  2. DD Says:

    Ja usch det var jobbigt, speciellt när det händer så plötsligt! Jag var liksom inte beredd på det, hon mådde ju prima bara en stund innan… 🙁

Posted by Cherlindrea
Dated: 27th mars 2010
Filled Under: Godis, Mat & Bak, Pyssel & handarbete