godispyssel11

 

Hej på er därute i kvällen alla!

 

Det har varit dags för mig att krypa i säng länge nu, men jag har haft lite att ta hand om efter hela eftermiddagen och kvällen med godispyssel. Det är ju faktiskt bara till jul och påsk som jag har en sån här maratongodistillverkning, och då får man ju passa på. Det är ju så himla roligt! Och jag skulle gärna göra massa mer saker – men nu får jag väl kanske ge mig snart. 😛

 

godispyssel2

 

Jag ska lägga upp lite recept på alla nya saker jag har testat de sista dagarna snart, men ikväll är det för sent igen. Jag är toktrött efter allt pyssel. *s* Det blev i allafall ett par bunkar med negerbollar, en burk med vit chokladtryffel, en låda med mörk chokladtryffel rullad i olika strösselsorter och till sist – egen marsipan som jag gjorde likadana chokladdoppade ägg av som sist. Den var tänkt att bli ljusgul när jag färgade in den, men den blev mer orange skulle jag vilja säga. Haha! Jaja, god var den i allafall. 😉

 

Nu har jag städat undan allt efter kvällens godispyssel framför tv’n, men disken får vänta tills i morgon. Nu ska jag sova! 🙂

 

Ha en god natt alla, och på återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Kvällens godispyssel… :-)”

  1. Monica H Says:

    Jag älskar marsipan! Så fina de brandgula äggen blev:)

    Kanske kan göra sockerfri mandelmassa…

Posted by Cherlindrea
Dated: 31st mars 2010
Filled Under: Godis, Mat & Bak