Allmänt

Evelyn & pappa

evvedennis2

 

Jag tömde mammas kamera i min dator härom dagen, och när jag gick igenom fotona så hittade jag det här underbara kortet på min bror och brorsdotter. smiley Jag blir ju nästan mörkrädd när jag ser hur stor Evve har blivit. Och det är inte frågan om att jag ser henne sällan. Det är bara det faktum att hon växer så förbaskat fort! Jag tycker det känns som igår som jag satt i soffan och njöt med henne i famnen och matade henne med nappflaskan.

 

 

 

 

 

evve5

 

 

Det är uppenbarligen inte lång tid kvar innan pappa får jaga henne ute på fritidsgårds-discon. smiley (finns det såna fortfarande??) smiley Här har pappa sminkat henne inför en liten fotosession som stor tjej, Evve är en riktig liten linslus, men jag tycker mest hon ser ut som en av barnen i Bullerbyn eller Madicken. Det måste vara förklädet. *s* Fasters lilla älva! smiley

Nu ska jag krypa upp i soffan och umgås med Håkan lite. Vi har precis ätit, och idag valde vi kött vilket känns. Vi äter det ganska sällan och man blir sådär jobbigt mätt utav det, tycker jag. Men ibland är det gott.

Hoppas ni haft en bra dag, och får en mysig fredagskväll. Skönt att veta att man har hela helgen framför sig. På återseende lite senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...