Allmänt

Väckt i gryningen…

bild56

 

God morgon på er alla! Eller Trött morgon snarare…

Jag har sovit som en kratta i natt! (varför säger man så förresten, krattor sover väl inte?) Jaja, hur som helst så har jag legat i nån slags halvslummer hela förnatten – fram tills det började ljusna, typ vid tre, fyra-tiden. Jag vet inte riktigt vad klockan kan ha varit, för batteriet har gått i min projektorklocka. I allafall så vakande den där förbaskade fågeln då – den som låter som en ringsignal. Och den har hållt på precis oavbrutet fram tills nu, halv sju ungefär. Det är såna här nätter som man verkligen avundas Håkan för hans dåliga hörsel, när man ser honom sova vidare som en sten och jag ligger och funderar på om vi har sprickor i fönsterkarmarna. För det låter ta mig 17 som om fågeln är inne i rummet!

Jaha, nu är den tyst i allafall. Och jag är ju klarvaken förstås. Idag hade jag faktiskt behövt sova lite längre och framför allt hade jag behövt en bättre nattsömn, för det kommer att bli en lång dag i Knalleland. Nu kommer jag väl inte vara där från öppning till stängning, men ett tag blir det ju förstås. Jag som trodde att jag skulle ha svårt att vakna och eventuellt hinna med Håkan till klockan 10. Nu har jag tre timmar på mig. *s*

Så nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och slöa runt lite på nätet en stund. 🙂 Ha en fin dag alla, och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...