Allmänt

Inför mc-utställningen i Knallerian…

gallerian11

Hej hej alla!

 

Nu har vi kommit hem och kommit till ro i tv-soffan efter en kväll i Knallerian inför hd-utställningen i helgen. Veronica plockade upp mig vid halvsju-tiden och där träffade vi resten av gänget, plus en hel del andra också som ska ställa ut sina hojar. Plus bandet – Rootsuckers – som packade upp och fixade scenen. En trevlig kväll bland vännerna i en tom och stängd galleria, som vi avslutade med kaffe och smörgåsar. Nu är alla motorcyklar på plats och klockan 10.00 i morgon förmiddag öppnar utställningen. Hoppas så många som möjligt kommer dit, det är ju alltid roligast förstås. Men här får ni en liten inblick så länge, från kvällens fixande. 😀

 

gallerian10

 

Motorcyklarna ställs upp på rad i nedre delen av Knallerian.

 

gallerian9

 

Här har inte skyddskedjorna runt hojarna kommit upp ännu.

 

gallerian8

 

Rootsuckers grejar i ordning scenen och soundtrackar.

 

gallerian7

 

Några av motorcyklarna längre ner i gallerian.

 

gallerian6

 

Några hojar nere vid entrén.

 

gallerian5

 

gallerian4

 

gallerian3

 

Veronica och Loxy springer och leker.. 😉

 

gallerian2

 

Alla samlade vid en fika efter att allt blivit klart. 😀

 

gallerian1

 

Även Loxy… även om han förmodligen hade uppskattat skinka före sallad.

Men bantar man så gör man… 😛

 

Nu ska jag luta mig bakåt och äta lite ostbågar och kika på Blade så länge jag orkar. I morgon ska vi iväg till Knallerian igen, men förmodligen åker Håkan före mig. Jag kommer i allafall ha med mig mini-pc’n så jag kanske bloggar från plats om det händer nåt kul. 😀 Jag ska lägga videokameran på laddning ikväll, för batteriet gick ikväll, så kanske jag kan filma lite när bandet spelar.

Ha en superkväll nu alla, och har ni möjlighet så kika gärna in på Knallerian i morgon.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...