Personligt

Nattlig frustration… ;-)

img_4736d99ce1dbe1

 

Hej därute i natten alla!

 

Ingen sömn i natt verkar det som. Himla typiskt, för jag ska in till stan i morgon i lite olika ärenden och ska jag dit brukar det vara bäst att vara utvilad. Men nu har jag legat och vridit mig sedan 23-tiden någon gång och det lär ju inte bli bättre fram emot morgonen. Då vaknar ju den där lilla ”telefonen” ute i skogen, vad det nu är för ett litet åbäke, och den brukar hålla på och drilla nonstop i ungefär två timmar. Sedan är det liksom morgon. Jag måste komma ihåg att köpa öronproppar när jag är i stan i morgon.

 

Jag tänkte bland annat ta mig en liten titt inne på Guldfynd och se om jag hittar något för mitt presentkort som jag vann för ett tag sedan. 😀 Och sen kanske jag tar en sväng förbi Telia också och kikar lite på en Iphone. 😉 Men framför allt ska jag in och göra en syntest. =)) Så jag har lite småsaker att pyssla med i morgon.

 

Men för att orka med morgondagen så vore det ju ytterst trevligt om jag kunde få sova lite här i natt först. Så nu ska jag krypa i säng igen och göra ytterligare ett försök, för vilken gång i ordningen har jag glömt för flera timmar sen. *s*
Hoppas i allafall att ni sover gott därute alla, och får en fin måndagsmorgon när ni vaknar.

Må så gott alla, och på återseende om några timmar. 🙂

 

hart6

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hoppas att du fick lite sömn inatt.
    Gällande Iphone så tyckte jag först att vad ska jag med det till, usch så onödigt och usch så stor.
    Men med facit i hand jag är super nöjd och oj så mycket användning jag har haft av den 🙂

    Kram H

Kommentarer är stängda.