iphone11

 

Hej på er alla! 😀

 

Det blev inget bloggande i morse. Vi skyndade oss att komma iväg till stan i stället, Håkan och jag, för att få gjort alla planerade ärenden. Så nu är syntestet avklarat, efter många om och men. *s* Och jag kom hem med två stycken saker, lika roligt båda två. Dels en Iphone, som jag har funderat så länge på att köpa, och dels handlade jag för mitt presentkort på Guldfynd idag. Vad det blev får ni se lite senare. 😀

 

Hur som helst, nu sitter jag här och försöker komma underfund med hur denna lilla pryl fungerar. Ärligt talat, jag vet knappt om jag vågar tala om det, men jag var tvungen att googla upp vart 17 man satte i simkortet. *gapskratt* Det stod ju absolut ingenstans och inte tusan hade jag lagt märke till det där lilla verktyget. *s* Nu har jag i allafall laddat ner och installerat Itunes och telefonen håller på att laddas. Men jag vet inte hur länge jag ska synka den eller om jag ska göra något mer än det jag redan gjort. Det är en smula frågentecken som måste rätas ut här innan jag känner mig bekväm med den här saken. 😛

Men läcker är den! 😀 *s*

 

Det var underbart att promenera igenom stan i dag, hand i hand med hjärtat. Café Viskans uteservering var fullproppad med folk och man blev så himla sugen på att sätta sig en stund. Men det hade vi tyvärr inte tid med idag. Nu är Håkan iväg och kör hem en av kompisarnas motorcykel från Knallerian, och sen ska han fixa lite med Hondan. I kväll tänder vi grillen till middagen. =))

 

Nu ska jag ta och greja lite här, men det kommer foto på mitt nya från Guldfynd om en stund.

Fram tills dess – ha en underbar dag i det fantastiska vädret! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 12th april 2010
Filled Under: Allmänt, Kamera- och dator, Shopping