Allmänt

Hondan besiktigad ua! :-)

hondan2

 

Hej hej alla! 😀

 

Nu har Håkan messat och talat om att Hondan gick igenom besiktningen. 😀 Hur kul som helst, med en hoj som han har pysslat ihop och fixat till själv. 😀

Han tittade förbi här hemma en sväng innan han åkte ner till bilprovningen, och nu bör han vara och möta nästa besiktningsman inför försäkringen. Men medans han var här så passade jag på att kila ner en sväng och ta lite bilder på snygga Hondan! 😀

 

hondan4

 

Det är en sån otrolig skillnad på nu och då! Håkan har gjort så mycket med den här, och ändå har han planer på ännu mer när det gäller det andra renoveringsobjektet som står och väntar nu. 🙂 Det ska bli kul att se allt när han sätter igång med det.

 

hondan3

 

Sen var jag ju tvungen att provsitta lite också, inför framtida äventyr. 😀 Det ser vi fram emot! 😀 Eller ja, jag ser fram emot det…Vad Håkan gör är lite mer tveksamt…haha! 😛

Men hur som helst så känns det här som en väldigt lagom nybörjarhoj för mig. Den känns både lätthanterlig och lagom och jag slipper vara livrädd att lägga mig med en vråltung muskedundermaskin á 300.000:- så fort jag rör mig. *s*

 

hondan1

 

Så nu har min glada älskling dragit vidare i solskenet och det sköna vädret, och jag håller tummarna för nästa besiktning.
Går det bra så kanske han tar sig en liten firarsväng innan solen försvinner. 🙂

 

Ha nu en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Seppo säger:

  Jahas, nu är Håkan klad 🙂

 2. Cherlindrea säger:

  Seppo: Japp! Du ser ju bilderna. En strålande Håkan är ju inte så vanligt…hehe! 😉

 3. Seppo säger:

  He hee, nu när du säger det, så ser jag att han ler med alla tänderna, Då måste han vara lycklig 🙂

 4. säger:

  Du passar bra på Hondan:)

Kommentarer är stängda.