glitter2

I som i Indra. 😀

NĂ€r jag hade varit pĂ„ Guldfynd och köpt mina örhĂ€ngen sist, sĂ„ nĂ€mnde jag i förbifarten att jag hittat en annan sak dĂ€r ocksĂ„, som jag skulle Ă„terkomma om. Och nu Ă€r det dags. 🙂

 

glitter1

 

Jag hittade helt enkelt sĂ„na hĂ€r fina smĂ„ kartor med sjĂ€lvhĂ€ftande rhinestones som man ska anvĂ€nda till att dekorera mobiltelefonen, datorn, I-Poden osv. De fanns i flera olika fĂ€rger och storlekar, bland annat en karta med turkos stenar som var urlĂ€cker! Men de helrosa var sĂ„klart slut, sĂ„ jag valde en karta med klara stenar. Det blev nog bĂ€st med sĂ„na pĂ„ min rosa dator ocksĂ„, kom jag pĂ„ sen. 😉

SÄ igÄr kvÀll satte jag mig och började pyssla med det hÀr. Jag valde ut en bokstav pÄ datorn som jag tyckte var snygg och skrev ut den pÄ ett vanligt vitt papper. Sedan lade jag karbonpapper i mellan och ritade av bokstaven pÄ datorlocket.

Till sist satte jag mig med pincett och formade I:et sĂ„ gott det gick med stenarna. Vissa delar var lite svĂ„ra, egentligen skulle jag ju haft olika storlekar pĂ„ stenarna, men det fanns inte. SĂ„ det fick bli som det blev och jag blev faktiskt riktigt nöjd. 😀 Bokstaven var ju lite tjockare pĂ„ vissa stĂ€llen och jag ville gĂ€rna fĂ„ till lite skillnad dĂ€r, Ă€ven om det kanske hade varit bĂ€ttre att vĂ€lja att göra den likadan hela vĂ€gen runt. Jag valde dock att anvĂ€nda ett limstift ocksĂ„, för sĂ€kerhets skull. Inte sĂ„ kul om stenarna börjar Ă„ka omkring eller ramla av. Men nu sitter de ocksĂ„ dĂ€r de sitter och jag har ingen lust att anvĂ€nda nĂ„got medel för att ta bort limmet, som samtidigt skadar datorlacket.

 

glitter31

 

Det syns knappt att jag har rört kartan, för en sĂ„dan innehĂ„ller 600 stenar och det var bara en brĂ„kdel som gick Ă„t nu. SĂ„ Ă€ven min I-Pod och min I-Phone ska bli pimpade pĂ„ samma sĂ€tt. 😛 Och med all sĂ€kerhet lite andra saker ocksĂ„. 😉

Men nu har i allafall mini-pc’ n blivit lite roligare. Och jag har haft en kul liten pysselstund. =))

Mellan 19:- och 29:- kostar de hÀr kartorna med olika stenar, pÄ Guldfynd.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Pimpa din dator!”

  1. Monica H Says:

    kul!

  2. Cherlindrea » Blog Archive » Mobil- och datorstyling frĂ„n Gadgetgirl.se Says:

    […] för ett tag sedan att jag hittat sĂ„na dĂ€r smĂ„ sjĂ€lvhĂ€ftande rhinstones pĂ„ Guldfynd som jag dekorerat min mini-pc med. PĂ„ Guldfynd hade dom inte sĂ„ dĂ€r jĂ€ttemycket olika att vĂ€lja bland. Men nĂ€r jag var inne […]

Posted by Cherlindrea
Dated: 19th april 2010
Filled Under: Pyssel & handarbete, Shopping