Pyssel & handarbete

Påskpyssel & webtips!

paskpynt1

 

Förutom påskgodis så tänkte jag att jag skulle hinna med att göra lite roligt påskpynt i år också. 😀
Jag brukar inte pynta så jättemycket, men lite saker hängande i påskriset och lite småsaker här och där tycker jag är fint och roligt.

Eftersom jag har fått ett sådant sy-ryck för tillfället och tycker att det är jättekul att sy små vadderade saker, så har jag tänkt att knåpa ihop lite färgglada tygägg att hänga här och där, och eventuellt några klädda korgar med mitt hemlagade påskgodis i. =))

Min moster Marita har tidigare gjort helt underbara strutar som jag är lite sugen på att prova också. Dom kan man ju variera i det oändliga, helt efter egen fantasi, i tyg eller papper och fylla antingen med något ätbart eller bara något dekorativt.

 

paskpynt2

 

 

Har man inte lust eller tid att göra sitt eget påskpynt, så finns det ju massor av fina saker att köpa färdigt. Och idag hittade jag en helt underbar liten butik på nätet som har jättefina påsksaker i precis den stilen som jag själv vill ha i år.

 

Elsas Hem är en mysig liten webshop med mängder av fina inredningsdetaljer och en kategori med enbart påsksaker, där mycket är uppsytt i Green Gate’s underbara tyger.

 

Den här blandningen av blommigt och rutigt tycker jag är helt ljuvligt söt!

 

 

 

 

Nu ska jag kika på ”CSI” som precis började på 5:an och sen ska jag planera lite för morgondagen.
Den här veckan har jag mycket roligt att göra! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...