Pyssel & handarbete

Vita brödkorgar med blommiga spetsdukar..

korgar1

 

Nu har jag äntligen fått klart mina små brödkorgar, kakfat eller vad man egentligen ska kalla dem. 😀

Jag tänkte faktiskt aldrig på att ta några ”före”-bilder men alla tre var vanliga träfärgade från början, och inget fel på det. Men för det första passade det inte in i vår övriga köksinredning och för det andra var dom såpass slitna och missfärgade att en ommålning eller slipning och omlackning var nödvändigt. Och då var valet inte så svårt. =))

***

Det småblommiga tyget är ett Tilda-inspirerat ljust grönt tyg från Panduro Hobby och spetsen kommer ifrån Furulunds Tyger.

 

Även om man säkert kan hitta både ett och annat litet slarvfel både i målning och sömnad så är jag riktigt nöjd med mina korgar. 🙂 Det var inte meningen att dom skulle se industri-tillverkade ut, då hade jag köpt nya i stället. Men jag tycker det är roligt att kunna ta till vara det man redan har och göra ”nytt” av det. De här kommer säkert att användas flitigt till kaffebordet på balkongen i sommar. 😀

 

kaffebord

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Grymt söta korgar!!! Det är inte klokt vad du pillar och donar hela tiden och det går så snabbt med 🙂
    Sånt är roligt att ha. Ska nog sj köpa lite kakkorgar med tanke på hur mycket jag bakar 🙂
    pussar

  2. Cherlindrea säger:

    Nicole: Tack sötaste! 😀 Ja, det har blivit lite pyssel sista tiden och det har varit hur kul som helst. Massa nytt hemma som piggar upp inför sommaren. =))
    Du borde verkligen ha lite kakkorgar. Köp ett par så syr jag söta dukar till dig. 😉

    Puss puss!

Kommentarer är stängda.