Allmänt

Älska Mer… :-P

mer1

 

Hej hej alla!

 

Det blev ingen tur till stan för vår del idag. Först kom mamsen hit med Elliot och Boss som är hos henne just nu, och vi hade fullt upp här med strykning och annat. Sen dök Håkan upp och då åt vi en tidig middag, och till slut var klockan helt enkelt för mycket. Men jag hörde att det var mindre hojar än vanligt i år och det tror jag beror på kylan. Det är riktigt bitande i vinden även om solen skiner.

 

I alla fall, jag måste ju bara visa er sjukaste roliga grejen som jag gjorde och mailade till Håkan igår. Haha!

www.aelskamer.se kan man skicka en egen ”videohälsning” till sin kära. Och jag kunde förstås inte motstå att göra en reklamsnutt med Håkan och mig i. Och jag tyckte den blev tokrolig om jag får säga det själv. *Skratt* Håkan blev ju absolut bäst! Han ser ut som en snuskgubbe i den där frillan som ingår. Hahaha!

Kolla in den här länken på Håkan och mig på stranden… 😀 Klicka på ”Se film”.

 

Nu ska vi lägga oss och vila en stund. Det vore skönt om man fick slumrat en timme eller nåt.

Ha en fortsatt härlig dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...