Allmänt

Gottig kvällsmat… =))

kvallsmat1

 

God kväll på er alla!

 

Har ni en trevlig lördagskväll därute? 🙂

Vi sitter här och har precis ätit en mysig kvällsmat, lite goda mackor och te, och kikar på Körslaget. Jag har stått i köket halva kvällen här. *s* En mc-tur i morgon till Hofsnäs kom upp på förslag och vi bestämde oss för att åka med, trots att vi inte har någon mc för tillfället. Det löste sig ändå, själv åker jag bil ut och Håkan lånar en hoj. 😀 Men så skulle vi ha med oss lite picknick också, och funderade först på att ta med korv och bröd på förslag ifrån Veronica eftersom dom ska ta med sig en grill. Men valet föll i stället på en pastasallad med kyckling och bacon, så det är vad jag har stått och gjort första delen i kväll. 😀 Andra delen av kvällen har jag vaktat salladen mot Håkan..haha! 😛

 

Det ska i allafall bli jättemysigt att åka iväg ut till Hofsnäs i morgon, även om jag själv inte åker hoj ut. Men då kan jag i stället ha med mig Loxy, och det är precis lika bra. 😀

Nu ska vi titta på andra delen av Luftslottet som sprängdes. Vi har helt glömt bort den ikväll, irriterande nog. Men vi har bara missat en halvtimme och kan säkert komma in i den.

Ha en fortsatt jättemysig lördagskväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...