Allmänt

En söndagstur på motorcyklarna! :-)

mctursunday1

 

God morgon på er därute!

 

För en gångs skull är jag uppe i tid, trots att jag har sovit urkasst i natt. Men jag vågade helt enkelt inte försöka somna om den här morgonen. *s* Vid 11-tiden ska vi vara hemma hos Veronica och Danne och innan dess ska vi ha hunnit med en hel del. Så jag misstänkte att jag skulle behöva lite tid nu på morgonen.

Vi får väl se vart dagens tur bär hän. Hofsnäs var ju ett förslag, och det är ju ett både fint och praktiskt ställe att stanna på. Men det finns ju många andra fina ställen också, som till exempel Lieberget, Seatons Kulle osv. Så som sagt, vi får väl se vart vi hamnar idag. 😀

Själv har jag lite att pyssla med nu på morgonkvisten, med kaffebryggande och nedpackande av allt vi ska ha med oss, så jag ska faktiskt sätta igång här nu så att jag slipper stressa i sista minuten. Vi ska även förbi mc-garaget innan, för att hämta upp Håkans utstyrsel innan vi ska vara hos Danne och Veronica. Så som sagt – dags att sätta igång här. =))

 

Jag tar med mig min kamera förstås, så förhoppningsvis kanske jag får lite fina bilder, oavsett vart vi hamnar nånstans.

Ha en riktigt fin söndag alla, och ta vara på väder och ledighet. Det ska ju faktiskt bli lite varmare idag om man ska tro väderleksrapporten, så det är bara att hålla tummarna för det.

 

Må så gott alla, och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...