vinst1

 

Hej hopp alla!

 

Nu har jag äntligen fått min fina Hello Kitty-klocka! 😀

Jag har legat och bevakat en aktion på Tradera ett tag, och idag såg jag att det bara var lite drygt fem timmar kvar av aktionen när jag kikade in. Ett bud – grundbudet – var det enda som låg där. Så jag har hållt lite småkoll på den här aktionen hela dagen, ända fram tills det var ca 20 minuter kvar, då lade jag ett bud på 5:- mer än liggande bud. Traderas budhjälp budade över så jag lade ytterligare ett bud på 5:- mer och där stannade aktionen. Jag stenbevakade min klocka fram till sista sekund för att vara säker på att få den, och det fick jag! 😀

Så nu är jag lycklig ägare till en Hello Kitty-klocka som jag fick för 159:- och i butiken kostar den mellan 599-699:-. *Lycklig* 😀

 

vinst2

 

Jag passade samtidigt på att köpa två kartor med större Hello Kitty-stickers som jag ska ha på min dator. 😀 Jag har varit på jakt länge efter något som är lite större i stickersform, inte såna där pyttesmå. Jag vill inte ha det så där plottrigt på datorlocket med massa småklistermärken, utan bara ett par-tre stora fina. 🙂 Jag ligger dessutom och bevakar två aktioner till på ark med stora fina Hello Kitty-stickers, men dom går inte ut förän den 2:a och 3:e maj, så jag har lite tid på mig. 😉

De här två här ovan gav jag 17:- styck för. Bra pris tycker jag. =))

 

Men nu ska jag fortsätta med maten här. Det blir kycklingwok till middag idag. Supergott!

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Dagens Traderavinst! :-D”

  1. Fröken Viktig Says:

    Superfin klocka 🙂

  2. Elin Says:

    Vilken häftig klocka! =)
    Åh så rosa såklart..avis jag blev =)

    Hoppas allt är bra me dig, må så gott

Posted by Cherlindrea
Dated: 29th april 2010
Filled Under: Accessoarer, Shopping, Smycken & Bling Bling