Allmänt

En baksöndag idag…

pellismorgon21

 

God morgon på er alla!

 

Jag var bara tvungen att lägga in den här gamla bilden på Elliot och Evelyns hamster som morgonbild när jag ramlade över den i datorn idag. 😀 Jag tycker det är så himla sött när han står och kikar ner på hamstern genom burens plastlucka när den springer omkring därnere. *skratt*

Hur som helst – hoppas ni har fått sova lite bättre än mig i natt. Vid halvtre-tiden i natt gick jag in och vilade lite efter en stund här uppe vid datorn, och vid femtiden var jag uppe igen och gjorde i ordning frukostmackorna till Håkan som skulle iväg till Såtenäs i morse igen. Så nu har han åkt iväg och jag är solo ett dygn. Vad ska man hitta på för nåt då tro? 😉

Ja, en sak ska jag i allafall göra, och det är att vara nere hos mamsen när min syster och svåger kommer för att hämta sina grabbar dag. Det är bäst att passa på för det blir inte ofta vi träffas precis. Nu var det ordentligt längesen igen. Om det stämmer med tiden så ska dom vara här vid 13-tiden och då ska jag försöka vara på plats också.

Men innan dess tänkte jag försöka hinna med att baka lite. Det är egentligen inte alls en speciellt smart dag att göra det på, efter knappt någon sömn. Men nu måste jag verkligen fylla på mina frysskåp igen. Det ekar ju därinne! 😛 Så nu ska jag sätta mig och dricka mitt morgonkaffe och kika igenom mina recept tänkte jag, och se vad jag hittar som kan vara intressant att baka idag. 😀

Jag återkommer lite senare med Dagens recept förstås. Och förmodligen Dagens App också. 😉

Ha en jättefin söndag alla, och på återseende lite senare!

 

hk9

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Verkligen en söt bild.
    Hoppas du hittar något trevligt att baka idag 🙂

Kommentarer är stängda.