Allmänt

God natt med Dagens App! ;-)

loxyevening11

 

God kväll på er därute alla!

 

Usch, ikväll är jag trött! Riktigt ordentligt också, så jag hoppas verkligen att jag får sova i natt. Jag gjorde ett försök till eftermiddagsvila här i soffan en stund, men någon sömn ville inte infinna sig. Så jag ägnade resten av kvällen åt att prata i telefon med Veronica i stället. Mycket roligare! 😀

Många gånger när Håkan är på jobbet så sätter jag inte på tv’n på hela kvällen. Jag går och pular och grejar för mig själv i stället, antingen i hemmet med lite olika pyssel eller också sitter jag vid datorn och fixar med bilder eller annat. Det är knäpptyst här hemma, men vissa kvällar är det faktiskt skönt med den där tystnaden. Jag tror att man har på tv’n alldeles för mycket av ren vana egentligen. Man är så van vid att den ska vara på under kvällarna att det går av rena farten. Och sen klagar man över att det inte finns något att se, men i stället för att stänga av tv’n och göra något annat i stället, så sitter man och slözappar och irriterar sig på alla dåliga program. Det är ju verkligen intelligent… *skratt* Så man borde nog tänka sig för lite mer när man bara tittar för tittandets skull ibland, och göra något roligare i stället. 🙂

 

app-dogdiary1

 

Dagens App blir den här lilla smarta saken, Dog Diary. 😀

Det är en liten app som man egentligen kan använda till vilket djur som helst, även om den råkar heta Hunddagbok. Man lägger till ett djur, i det här fallet till exempel Loxy och skriver in alla hans uppgifter, födelsedag, chipnummer, regnummer, osv. Det finns plats för veterinäruppgifter, speciella sidor för eventuella mediciner och hur de ska tas, övriga uppgifter, träning och galleri. Allt detta separat för varje djur man lägger till, så man skapar helt enkelt en egen användarprofil för vart och ett av sina husdjur.

Perfekt att ha tillgänglig om man till exempel behöver åka till vetten av någon anledning. Då har man tillgång till både telefonnummer och annat, och sedan även djurets alla uppgifter.

En mycket lättanvänd och söt liten app. 😀 7 kronor kostar den här på iTunes.

 

imagecavqdsq8

 

Nu ska jag gå och lägga mig i allafall. Jag begriper inte varför jag är så himla slut idag, men jag är så trött att jag till och med har känningar av magkatarr och det har jag inte ofta precis.

Så nu önskar jag er en riktigt god natt när det är dags för er del, och fram tills dess – en mysig söndagskväll.

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...