Allmänt

Vart är värmen?

morgonnatur11

 

God morgon på er alla!

 

Hoppas ni haft en bra natt. Det är så märkligt. Själv har jag knappt fått sova i natt, trots att jag var illamåendetrött igår kväll. Men bortsett ifrån en stund vid diskbänken i köket och ett par nattamackor så har jag faktiskt legat kvar i sängen hela natten. Så lite vila har jag förstås fått som tur är, även om jag har varit vaken mestadels av tiden.

6,2 visar termometern, ingen värmebölja idag med andra ord. Det blåser ordentligt ute och även om det utlovats sol idag så är den inte framme för tillfället i allafall. Får väl hoppas att det blir bättre längre fram på dagen. För nu vill jag definitivt ha värme! Borde vi inte kunna säga försommar i stället för vår snart egentligen? I allafall datummässigt sett. Men det verkar som om allt är ungefär en månad försenat i år, så förhoppningsvis har vi värmen här snart, bara lite försenad. För ytterligare en kall sommar skulle göra mig tokig!

 

Jaja,  jag har precis klivit upp här så har jag bara hunnit ta mig en kopp kaffe och slå mig ner framför datorn än så länge. Inga planer för dagen ännu alltså. Inte mer än att jag måste ner och hämta ut mitt nya körkort. 🙂 För er som inte känner till det, så har EU-kortet eller förarbeviset som det också heter, numera ändrats från att vara ett litet plastkort med personuppgifter till att bli som ett riktigt körkort med foto. Behörighet AM heter det, snäppet före A som ju är tung motorcykel. Det är längre utbildning på att ta även AM-kortet numera men vi som precis har tagit förarbeviset har 12 månader på oss att bara byta in det mot ett AM-kort. Så för ett tag sedan var jag nere på Torins foto i stan och fotades och nu har alltså mitt kort kommit. Det kom faktiskt väldigt lägligt i tid dessutom, för jag upptäckte nyligen att mitt leg hade gått ut och skulle precis ha skaffat ett nytt. Men nu kom ju det här i stället, så nu slipper jag det. 😀
Så som sagt, hämta ut mitt kort ska jag göra idag, så långt har jag kommit i dagsplaneringen. 😛

 

imageca2bd6fw

 

Utöver det har jag inte bestämt mig för något alls, men det lutar åt att jobba i manikyrhörnan idag. Jag måste öva mer på gelénagelbygget så inte det jag har lärt mig försvinner om jag håller upp för länge. Så ja, det är nog så min dag ser ut i dag. 🙂 Men säker kan man aldrig vara. Det är inte alls omöjligt att det plötsligt dyker upp något annat. 😉

 

Ha en jättefin dag därute alla, så kikar jag in lite senare!

Må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    de undrar jag med… vart tog värmen vägen?
    Vi brukar ha 23-24 grader inne (härligt), men nu har dom stängt av elementen och vi har nu bara 19 grader – burr! ute är de grått å ruggigt, inte speciellt varmt där heller.

    hoppas ni får en bra dag, kram

Kommentarer är stängda.