Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

God kväll på er alla!

bild25

 

God kväll på er alla goa! 🙂

Vi har precis satt oss med lite fika här, hjärtat och jag, och småpratar lite. Idag har jag tagit det väldigt lugnt, även om vi hann med en liten lugn promenad runt på vårmarknaden tidigare idag. Jag mådde dock inte så bra, så det blev knappt att jag tittade i marknadsstånden, utan vi gick mest och strosade, älsklingen och jag. Sedan gjorde vi några ärenden och tog en kopp kaffe hos kompisen Kjellis på hans kontor i Knallerian. Ja, sen var det bara att åka hem och lägga sig på soffan, och där har jag legat fram till halv sju i kväll. Jag skulle egentligen ha hjälpt till att flyttstäda en kompis lägenhet idag, och sedan skulle det grillas ikväll. Men eftersom vi ska åka till Blekinge i morgon så fick jag tyvärr lämna återbud till dagens och kvällens planer. Tråkigt, men inte mycket att göra åt. Nu hoppas jag att dagens lugna takt har gjort så att jag mår bättre i morgon när vi ska åka iväg så långt.

 

När vi var ute i Knalleland idag så kikade vi in på inredningsbutiken Chilli, för att köpa lite presenter. Och där hittade jag en sak som jag blev helt förälskad i! 😀 Jordens tuffaste lampa!

 

lampa

 

Hur cool är inte den här?!! 😀

Jag tycker den är helt sjukt tuff och kunde jag bara placera in den nånstans i vårt hem så hade jag köpt den direkt. 😛 Men jag har verkligen ingenstans att ställa den. Dock överväger jag starkt om jag inte ändå ska köpa den och ställa den åt sidan i väntan på vår framtida flyttning som förhoppningsvis ska ske snart. Jag har en känsla av att jag kommer att ångra mig annars. Den passar kanske inte min favoritstil, den romantiska chabby chic-stilen, men däremot skulle den passa enormt bra i vårt vardagsrum som går i svart och vitt med vissa accentfärger. Den här lampan, som är 65 cm hög utan skärmar kostar ca 300:- på Chilli Store. Skärmarna köper man separat och de på bilden ligger på 99:-/styck.

 

hk3

 

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det bara lite tv-tittande innan vi kryper i säng. Vi har bestämt oss för att inte starta i gryningen i morgon utan sova ut först och det känns ganska skönt. Men jag behöver ändå komma i säng i någorlunda tid.

Hoppas ni har haft en riktigt fin och varm dag alla, och kunnat njuta av solen.

Ha en fortsatt fin kväll och en god natt när det är dags. På återseende i morgon!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...