Allmänt

MC-turen till Western-garaget igår! =))

Dåså, då var det dags för fotona från MC-turen till det omtalade Western-garaget i går kväll. smiley

western03

Vi samlades som vanligt utanför Lugnets Motor på Hedvigsborg, och den här kvällen blev vi ganska många som åkte, och dessutom ganska många nya ansikten, vilket naturligtvis alltid är kul.

 

 

 

 

 

 

 

 

western02

Vi bestämde oss för att ta vägen över Dalsjöfors för att få en tur på hojarna först. Det är inte särskilt långt ut till Rångedala och lite trist att bara åka raka vägen ut. Man vill ju gärna hinna njuta av själva mc-turen också. Kjellis som bor i trakterna tog täten och så stack vi iväg.

 

 

 

 

western014

Det här var alltså själva butiken, och jag tyckte det var så tufft med alla genomtänkta detaljer överallt, som till exempel vattenhon för hästar på framsidan och vagnen, den gamla bensinpumpen, (i den här Vilda Västern hade man minsann både hästar och bilar…*skratt*) och verandan som jag helst hade velat hitta en sån där amerikansk ”soffgunga” på egentligen. *s* Men det var mysigt så här också. =)

 

 

 

 

 

western07

En liten överblick över området. Till vänster har vi mc-parkeringen och till höger alla bilarna. Rakt fram i mellan alla fordon ligger fiket och butiken, själva Westerngaraget.

 

 

 

 

 

 

 

western011

Många motorcyklar var det, allt ifrån Harley Davidson till massa olika sporthojar, och fler kom det hela tiden. Till sist parkerade folk sina hojar utmed husväggen och lite överallt där det fanns plats.

 

 

 

 

 

 

western05

 

western04

 

western09

 

Sen var det förstås alla dessa tokläckra bilar! Jag såg knappt en enda typ ”normal” bil på området. De flesta var sevärda på ett eller annat sätt. Bland annat kom det en gammal Dodge körande när vi satt och fikade. Man saknade bara halmbalarna och mjölkkannorna på flaket när man såg den. *s* Det fanns hur mycket som helst att dregla över. Och ändå var det ju ingen utställning av något slag. Det här var privatpersoner som var ute och luftade sina pärlor under sommarkvällen och stannat för att ta en fika på ett mysigt ställe bland gelikar.

western06

Fika precis utanför cafédörren. Vi hade tur som fick ett bord över huvudtaget. Det var massor med folk och fullt nästan överallt. Priserna är löjligt låga. För en äppelpaj med vaniljsås och en kopp kaffe får du betala 25:-. Inga stadspriser precis. smiley

western010

Ett grillfat som stod utanför caféet. ”Stek din egen hamburgare” stod det på en skylt bredvid grillen, och på ”tunnbordet” jämte grillen stod kryddor och annat. Hur mysigt som helst. Det var flera i gänget som kom ut med tillbehören på en papptallrik och ställde sig och grillade där, och det doftade himmelskt över området. En riktigt mysig och kul idé tycker jag. smiley

 

western016

Westernbutiken låg på gaveln av huset, i samma byggnad som cafét, man kunde gå rakt igenom om man ville, och det sköttes av samma personer. Det här stället är helt nytt. När Håkan och dom andra var där ute för två veckor sen så var caféet bara en byggarbetsplats, så dom har verkligen lyckats få det jättefint snabbt.

 

 

 

 

 

western013

En närbild på butiksentrén. Man blir något köpgalen därinne, kan jag lova! Det behöver man inte vara shoppaholic för att bli. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

western012

Utsikt över området ifrån butiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

western017

Lite snack bredvid motorcyklarna före hemresan. Observera den gamla fräcka telefonkiosken i bakgrunden. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

western018

Gänget är samlat för hemfärd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

western015

 

western08

Ett par snygga bilar till… smiley

 

western01

Och så sist ut…det är inte så svårt att spåra sig fram till våran motorcykel va?? *s* Många rosa tillbehör var det.. hehe!

En mycket kul tur och ett fantastiskt ställe att åka till. Något jag absolut tycker att ni ska testa om ni har möjlighet. Jag ska definitivt dit igen! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...