Jag har fått en utmaning av Pinglan, och den måste jag ju bara ta. smiley Det var jättelängesen som jag svarade på något sånt här, eller körde på några listor, så det ska bli riktigt kul. Så här kommer mina svar:

1. Vilken mat äter du ofta?

Lax. Jag älskar fisk och skaldjur.

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka ut?

Det beror lite på hur väl jag känner personen jag är hos, och den övriga stämningen. Vissa vill inte ha en ny person springande i sitt kök eller vill helst att man ska vara gäst och inget annat första gångerna man är där. Jag pejlar av det där litegrann och anpassar mig efter hur det verkar. Känner jag att det funkar så hjälper jag till.


3. Var sitter du helst när du bloggar?

Där jag trivs för stunden och det är mest funktionellt. 🙂 Har jag mycket som ska göras med grafik odyl så blir det arbetsrummet och den stationära datorn med mest program i, är det ”lagom” mycket med bilder så är det oftast vardagsrummet och laptopen men är det bara ett snabbinlägg eller med lite enkla bilder så kan det vara precis vart som helst numera, med min pyttelilla minipärla. smiley


4. Köper du ofta triss?

Nej, nästan aldrig faktiskt. Men jag skrapar en då och då när Håkan har köpt några stycken. =)) Fast vinner gör jag aldrig. *s*
5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?

Svårt att säga, men jag tror faktiskt jag måste säga Härnösand som stad i allafall. Så underbart vackert och mysigt, och jag älskar norrlänningarna och deras lugna och avkopplade sätt. Men jag tyckte mycket om Frankrike när jag var där, både Paris och rivieran. Dock var resesällskapet mindre bra, så jag skulle gärna åka dit och uppleva det på nytt, med ett bättre sällskap. 🙂
6. Vilken tv-kanal tittar du mest på?

5:an, utan tvekan. De flesta program jag tittar på går där. Men även 6:an har ett par grejer jag brukar se. Och jag älskar de svenska inredningsprogrammen som oftast går på 3:an eller 4:an. Men som sagt, 5’an går mest här hemma.

Då ska jag alltså utmana fyra personer, och jag väljer:

Alibengali, Cettcilia, Mikka och Angel-like.

Så här gör ni som har blivit utmanade: Svara på alla frågor .
Välj ut fyra personer som du vill ska svara och utmana dom i deras bloggar, be dem läsa din…
Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen…

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 13th januari 2009
Filled Under: utmaningar & listor