dolls1

 

Jag måste bara visa er vad jag ramlade över härom dagen.

Jag blev fullkomligt fascinerad när jag kom in på en sida där Nicole West visade sina helt fantastiska skulpturer. De här dockorna är bara omkring 10-12 cm höga men fullkomligt otroliga i sin detaljrikedom! Uttrycken i ögonen och ansiktena över huvudtaget är nästan overkliga. Speciellt eftersom dom är så otroligt små. Jag har valt ut några av mina absoluta favoriter och lagt i några kollage här, men på Nicole West’s sida kan ni se många många fler dockor som hon har gjort. De är uppdelade i gallerier om dels sorter, t.ex. älvor, sjöjungfrur, Pinup’or och så vidare, och dels årtal, från 2006 till 2010.

Här kommer dock några till av mina personliga favoriter. Alla foton kommer ifrån Nicole West sida och där kan ni också läsa mer om konstnären och hennes verk.

 

dolls2

 

dolls3

 

dolls4

 

dolls5

 

dolls6

 

Se fler skulpturer här.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 21st maj 2010
Filled Under: Blandade ämnen, Foton