Allmänt

God fredagskväll!

loxy-nattinatt-o-sov-gott1

 

Hej därute i kvällen alla!

 

Hoppas ni har haft en fin dag trots det här busvädret som vi har haft. Det har varit riktigt blött i mellanåt men inte så bråkigt som i går och inte alls så mycket som SMHI varnat för. Nu hoppas jag verkligen att det blir lite bättre i morgon för jag vill kunna sitta och mysa på balkongen igen. Det blev inte speciellt långvarigt sist.

Just nu sitter vi och kikar på De tolv apornas arme, en något skum film måste jag säga. Bra skådespelare men något snurrig handling och ännu snurrigare karaktärer. Tror vi hoppar över resten av filmen nu och går och lägger oss i stället. Håkan ska upp tidigt i morgon bitti och åka till Såtenäs och jag behöver också sova efter gårnatten som inte var speciellt bra.

 

melon1

 

Kvällens fredagsgott blev en stor skål med olika sorters melon i tärningar, helt otroligt gott! 😀 Jag hade helt glömt att köpa nåt godis eller snacks till i kväll, men faktum är att det här var såå mycket godare, speciellt efteråt när man slipper känna sig så där däst och hemsk. *s*

Nu ska jag i allafall börja släcka ner här och förbereda för sängdags. Ha en fortsatt fin fredagskväll alla, och på återseende i morgon.

Sov så gott när det blir dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...