present14

 

Hej alla!

 

Jag kom precis in ifrån en tur med lilleman och ska ta en liten eftermiddagsvila på soffan innan mamma dyker upp med vår middagspizza lite senare. Men jag var bara tvungen att visa er en sak först. 😀

I posten idag låg det ett vadderat kuvert adresserat till mig. Det kom ifrån en av mina bloggvänner, Monica. Jag har följt hennes blogg, Stickebloggen, (fd. Stickat & Unikt) under lång tid – jag vet faktiskt inte riktigt hur länge vi har haft kontakt nu men länge är det – och numera har hon även Nagelbloggat som jag verkligen älskar att läsa. 😀 Ytterligare en blogg som hon skriver är Sockerfritt, en blogg om viktnedgång med LCHF-metoden.

Hur som helst – Monica har varit på Rhodos på semester precis och har just kommit hem. Och där har hon köpt små presenter till mig. 😀 Alltså, såna här saker tycker jag är så himla gulligt! Jag blev absolut tokglad för den lilla söta Hello Kitty handledsväskan. Det var något av det sötaste jag har sett och bara så jag! 😛 Men mest av allt gladde och rörde mig tanken bakom, som hon uttrycker så himla bra i den lilla medföljande lappen.

 

present2

 

Tillsammans med väskan låg även ett ursött litet Hello Kitty mobilsmycke och så denna hjärtformade lappen med texten; ”En liten hälsning till min kompis. Vänner är toppen!”

Jag kan inte annat än att bara hålla med! 😀

Tusen tack goaste Monica! heart15 

Och välkommen hem till gamla Svedala igen. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Sötaste presenterna på posten idag! :-)”

  1. Monica H Says:

    Tack själv för att du finns! Tänkte på dig som har rosa scooter och gillar prickigt och Hello Kitty, och som du skriver var den lilla väskan som gjord för dig:)

    Ibland när man har en tråkig dag så värmer det att titta in på nätet och se en hälsning från en vän som också vet hur det är att leva med värk m.m

    Kram!

Posted by Cherlindrea
Dated: 1st juni 2010
Filled Under: Allmänt, Familj & vänner, Söta Prylar