blomhandel1

 

Hej hej därute!

 

Hoppas ni har en fin dag alla! Lite blåsigt är det idag igen men solen skiner och vi har 18+ i skuggan. Jag vill dock inte låta Loxy utsättas för blåsten pga öronen ännu, så det är lite frustrerande att det inte kan vara vindstilla. Det blir ganska stormigt i mellanåt här uppe på femte våningen.

 

blomhandel2

 

Idag åkte vi i allafall iväg tidigt på morgonen till världens mysigaste handelsträdgård – Arvidssons – och köpte upp blommor till balkongen. Det blev lite Afrikanska Marguriter och Pelargoner till lådorna, Hängverbena till amplarna och vanlig Verbena till bordet. Det var så himla härligt att gå omkring ute i växthusen och välja bland alla olika plantor. Jag skulle ju lätt kunna förköpa mig där, det är ett som är säkert. Nu köpte jag bara till balkongen idag, men jag ska ut snart igen och köpa plantor till pappas grav. Det fanns massor av fint till jättebra priser därute.

 

blomhandel3

 

Jag var otroligt sugen på att köpa nån sån här liten buske men jag har helt enkelt inte plats på balkongen och på framsidan är det för skuggigt. Det får bli när vi förhoppningsvis flyttar nångång framöver i stället.

 

blomhandel4

 

Afrikanska Marguriter fanns det mängder av därute, i olika lila nyanser och vitt. Jag älskar de här blommorna och de är dessutom otroligt lättskötta och tåliga. Jag har haft såna de senaste två somrarna på balkongen och de har funkat jättebra.

 

blomhandel5

 

Håkan tågar iväg till bilen med en låda med blommor. 😀

 

blomhandel6

 

Underbara doftande växthus! 😀

Nu ska jag ägna mig åt mitt telefonsamtal med Veronica som precis ringde. 😛 Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Ute på Arvidssons handelsträdgård idag! :-)”

 1. Elina Says:

  Nämmen gud vad härligt! Handelsträdgård! Vi har ingen bil så vi får nöja oss med Uppsalas Plantagen. Inte alls lika mysigt eller inspirerande som det ser ut att vara på Arvidssons!

  Förresten, hoppas du fick mitt mail om älvavingarna?

  Kram!

 2. Bertil och Linda Says:

  vart ligger den någonstans?

  kram

Posted by Cherlindrea
Dated: 3rd juni 2010
Filled Under: Allmänt, Balkong & trädgård, Blommor & växter