Allmänt

Ha en fin kväll alla!

pellisevening1

 

God kväll på er!

 

Nu har jag slagit mig ner i soffan med en skål popcorn och slötittar lite på tv i väntan på Criminal minds klockan 21.00 på 5:an. Håkan bör vara hemma vilken minut som helst för jag vet att gänget är tillbaka i stan igen. 🙂 Men han har ju en liten bit att åka ifrån mc-garaget också. Dom har i allafall haft en riktigt härlig tur har jag fått höra, och det var tydligen massor med folk ute på Westerngaraget. Jag får dessutom skylla mig själv att jag inte var med därute i kväll. För precis när Håkan åkt iväg för att möta upp alla andra, så dyker min mor upp. Då har hon försökt nå oss under en längre stund för att tala om att hon ställt in sitt under kvällen och hade kunnat vara hundvakt i allafall. Men jag hade haft telefonen avstängd när jag låg och vilade och hade glömt att sätta på den igen när jag klev upp så hon kom inte fram. Så fem minuter innan alla skulle mötas dyker hon upp här hemma för att se om hon kanske hann upp i tid. Det gjorde hon inte som sagt. *suck*

Jag får helt och hållet skylla mig själv, men retligt var det!

Jag fick sällskap en stund här i allafall, av mamma och Elliot, innan dom kilade hem och jag lade mig ett skönt kvällsbad. Nu ska jag frossa i popcorn med massa salt och titta på favoritkriminalarna. 😀

Ha en jättefin kväll alla och sov så gott när det blir dags. På återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...