Allmänt

En god morgon därute alla!

petuniamorgon1

God morgon på er därute alla!

 

Återigen ser det ut som vi har en riktigt fin, (men blåsig) dag framför oss. 😀 Vi har redan 18+ i skuggan och idag ska jag försöka komma med ut på en mc-tur med mitt hjärta. Nu på morgonen skulle min mor iväg till Knalleland en sväng, men när hon kommer hem ska jag fråga henne om hon har lust att ta lilleman en liten stund så jag kan följa med. Jag är såå himla åksugen nu! =))

 

Lilleman blir bättre och bättre för varje dag och det är så otroligt lätt att droppa hans öron nu när vi har den lilla munkorgen. Helt otroligt så psykologiskt det där måste vara för honom. För han kämpar inte för att bli av med den ens. Han blir helt lugn när jag sätter på den. Märkligt.. Men väldigt bra förstås. Vi kanske till och med kan klippa klorna framöver med hjälp av den, vem vet?

Nu ska jag i allafall börja fixa lite med morgonens sysslor och sen får vi se vad dagen för med sig. 🙂

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...