Allmänt

Regn och rusk…

regnpojkar1

 

God morgon på er!

 

Då var det torsdag morgon, och regnigt är det fortfarande. Jag tycker verkligen synd om alla som är på Sweden Rock Festval i helgen. Förra året vaknade dom stackarna i minusgrader på morgonen, i år får dom kravla sig ur ett dyngblött tält. Usch! Det är verkligen inte min grej det där. Men jag hoppas dom har kul ändå och att det är värt det. Många bra artister är där i allafall, det är ju det som är huvudsaken hoppas jag. 😉 Håkans dotter och hennes sambo är där i år igen, så det ska bli kul att höra hur dom har haft det när dom kommer hem. =))

 

För min del blir det nog en ganska lugn dag idag också. Jag är mycket bättre idag, men känner mig lite hängig efter igår, så jag tänker inte riskera nån repris. I kväll ska jag dock iväg och titta på min lilla brorsdotter Evelyn när hon dansar i en liten show. 😀 Jag kommer förstås att fota massor men jag ska även videofilma allting. Det här måste ju förevigas förstås. =))

 

Men det är inte förän vid sextiden i eftermiddag så jag får väl se vad jag ägnar dagen åt. Det lutar åt lite nagelpyssel tror jag. 🙂

Ha nu en jättefin dag alla och så håller vi tummarna för fint väder i helgen!

På återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...